2777
2789
عنوان

توروخدابیاین دارم ازنگرانی میمیرم

315 بازدید | 30 پست

بچم ازسرشب تب داشت دوبارقطره استامینوفن ویه تیکه کوچولوشیاف براش گذاشتم یه ساعت پیش دیدم تبش 39شده یه شیاف دیکلوفناک هم گذاشتم الان خابیده بدنش خیس عرق وسردشده چکارکنم😔😭

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن

تبش بگيررر 

منم امشب داغونم 

الانم دارم ليمو شيرين و سيب و پرتقال ميخورم بلكه گلوم ا خشكي رد بياد بخوابم

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر تبش از ۳۹ گذشت اصلا نگهش ندار تو خونه 

دعای نور بخون بالا سرش 

با آب و گلاب پاشویه اش کن.‌خیلی عالیه سریع میاره پایین

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

اگه تبش بالاست پا شويش كن

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

الان درجه تبش چنده؟ 

شیاف همینجوری تب و میاره پایین بدن پر از عرق میشه و بعد سرد نیشه. 

لباساشو عوض کن بزار راحت بخوابه

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
تبش اومده پایین ولی خیلی عرق میکنه وبدنش سرده

خب لباسش عوض كن عرقاش پاك كن جابجاش كن بزار بخوابه