2777
2789

سلام دوستان همه دل وهمراه من خودم مادرم ویه پسر ۱۰ ساله دارم مادرم برج ۷ ۳ تمام شد فوت کرده ولی بعد از فوتش منم مردم هیچ چی خوشحالم نمیکنه در کل انگار افسرده شدم از نوع بعدش همش منتظرم زنگ خونمو بزنه بگم کیه بگه بهار باز کن😭 از یه طرف دیگه شوهر بیشعور که همه غلطی میکنه تک دخترم ۲تام برادر دارم اونام دور از جون انگار برام مردن در کل سرتونو درد نیارم شدم یه مرده متحرک از خدا فقط مرگ میخام اگر بچم نبود خودم زندگیمو تموم میکردم مردن شده آرزو عزیزان امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنید ولی اگر کسی درک میکنه ومنو میفهمه راهنمایی چیزی کنه خسته شدم🖤🖤🖤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو پیش متخصص بالینی دچار ptsd یا افسردگی بعد از تروما شدی خدا بهت صبر بده 🥺🖤

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

الهی بمیرم😭😭😭😭خیلی درد بزرگیه 

ولی ب این فک کن خودت مادری و پسرت نیاز ب مادرش داره

محبتی ک ب مادرت داشتی ب پسرت بده

انشالله روح مادر عزیزت همیشه در ارامش باشه مطمین باش اگ تو غمگین باشی مادرتم غمگین میشه

ببخشید مادرتون چرا فوت کردن چندسالشون بود

💍𝐌𝐚𝐫𝐫𝐢𝐞𝐝

تو دنیا به هیچ کس وابسته نباش حتی پدر مادر و شوهرت

دنیایی که فانیه و قراره تموم شه چرا میشینی غصشو میخوری تا میتونی زندگی کن و از تک تک لحظه هات لذت ببر واقعا دنیا ارزش اینو نداره که بخوای خودت رو ناراحت کنی ،هم شوهرت هم بچت عذاب میکشن تورو ناراحت ببینن.مادرت هم اینطوری روحش در عذابه.زندگی خوب وخوشی رو براتون آرزو میکنم.

میفهمم چی میگی ولی سعی کن خودت رو به اجبار هم که شده یک جوری مشغول کنی.

لحظه ای نیست که یاد مامانو بابام نیوفتم 

وقتی مامانمو توی تخت بیمارستان دیدم یکدفعه انگار بی روح شدم سرد شدم نسبت به همه چیز توی این دنیا بیتفاوت شدم سنگ شدم انقدر که دل مرده شدم که هیچوقت تا الان از ته دل نخندیدم.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

عزیز دلم اول اینکه فکر کن مادرت داره میبینه وغصه تورو میخوره

خدا رحمتش کنه اگه میخوای مادرت روحش آرام باشه تو خودتو اذیت نکن ..خیییلی سخته ولی باید بتونی بلند شی دوباره بخاطر بچه ت هم ک شده 

میشه لایک نکنید 😁

عزیزم میفهمم که یه حفره ی خالی انگار توی قلبت تا همیشه میمونه.

خاک سرده و قطعا شما هم به زندگی بدون مادر عادت میکنی ولی از یه تراپیست حتما مشورت بگیر و بذار کمکت کنه. 

بخاطر پسرت هم شده باید به زندگی عادی برگردی. خدا روشکر کن که زندگی خودتو داری. اگر مجرد بودی و توی خونه بدون مادر قرار بود زندگی کنی هزار برابر سخت تر بود برات

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
بیشتر ببینید

مادرم یماه بستری بیمارستان بود خیلی درد کشید خیلی زیاد😔هنوزم جیگرم کباب میشه براش یادم میفته، من سرمو شدیدا گرم کردم شاغلم درس میخونم بچم مدرسه ییه یجوری سرمو شلوغ کردم که فرصت فکروخیال نکنم ولی بازم گاهی یادم میاد دیگه هیچوقت قرار نیس ببینمش همچی برام‌نو میشه😢

الهی بمیرم😭😭😭😭خیلی درد بزرگیه  ولی ب این فک کن خودت مادری و پسرت نیاز ب مادرش داره محبتی ...

ممنون عزیزم مادرم ۴۶ سالش بود جون بود بچه اوش منم که تو سی سالم کلیه هاش از کار افتاده بود