2777
2789
عنوان

عوارض و فواید قرص لاغری آلفا

81086 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من قرص آلفا اسلیم مصرف میکنم چهار روزه روز اول اصلا چیزی نمیتونستم بخورم حتی آب روز دوم یه مقداری بهتر شدم ولی در حد ۶۰۰،۷۰۰ کالری خوردم روز سوم که دیروز بود صبح،صبحاته نخوردم قرص رو بعد از یه شکلات مصرف کردم بخاطر این معدم خالی نباشه دوقاشق برنج خوردم ک درجا دوباره هوس کردم و دوبارهرفتم برنج خوردم😐 بعد اشتهام انگاری باز شد و تا دیشب که دو پارچ آب خوردم یه خرمالو و یه انار و یه موز خوردم از همه بدتر دیشب یه بشقاب پر برنج با یه دلمه بادمجون و از همه بدتر یه لیوان نوشابه خوردم🤦‍♀️ امروزم ک قربونش برم از صبحه به زور جلوی خودمو گرفتم که چیزی نخورم بازم بااینحال ۱۲۰۰ کالری خوردم😐 قرصه چرااینجوریه تا دیروز بعدازظهر مثل مرده متحرک بودم مثل جنازه نه حرف میزدم نه تکون میخوردم سست بودم حوصله هیچ چیزم نداشتم و بینهایت عصبی ولی امروز  که دیگ ترکوندم من خیلی دختر آرومیم اصلا ازم صدا در نمیاد ولی همین نیم ساعت پیش شوهرم بهم گفت بزن فیلم ببینیم عین وحشیا بهش حمله کردم😐🤦‍♀️ بدبخت هنگ بود اولین بار بود همچین چیزی میدید خب اگه قرصه عمل نمیکنه این عصبانیت بی سابقه چیه اگه عمل میکنه چرا اشتهام کم نیس🥺 آخه خیلی خوندم تو نی نی سایت که اشتهاشون صفره منم روز اول اشتهام صفر بود ولی الان چرا اینجوری شده پس کسایی که تجربه دارن از قرصای لاغری راهنمایی کنن واسه اشتهام یعنی باید روزی دوتا قرص بندازم یا چون دوتا پارچ آب میخورم اینجوری شوهرم میگه ماها ک میخواییم بریم تو دوره حجم آب زیاد میخوریم اشتهامون زیاد معده بزرگ شه تو نباید بخوری 

از قرص مطمینی ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابا این قرصا نخورید قرصای لاغری توشون شیشه ست چاقی کورتون نخورید توروخدا

من نامزدم اخر این هفته عروسیم بود بخاطر این موضوع عقب انداختم شرایط بیرون رفتن ندارم یعنی حوصلشو ندارم و اینک توشون شیشه نیس خواهر من توشون ساختاری مثل شیشه دارن یارو دیوانه است مگ ک شیشه به اون گرونی رو بریزه تو قرص

منم دلم میخواد یه چیزی بخورم که‌ کلا اشتهام صفر بشه و از خوردن بدم بیاد

ولی اصلا به این قرصای لاغری اعتماد ندارم

چون چیزای بدی راجبشون شنیدم

بخاطر همین اصلا دوست ندارم سمت این قرصا برم😣

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔

من تجربه قرص الفا اسلیم و یک سری قرصهای دیگه لاغری رو داشتم

و اخرین قرصی که سال 99 مصرف کردم همین الفا اسلیم بود که 20 تا دونه اش هم استفاده نکردم در نهایت و ریختم دور.. 

و تجربه من از این قراره : 

روز اول که استفاده کردم یه مقدار کم صبحانه بعد هم قرص به خاطر خالی نبودن معده.. 

اثرات هیجانی و انرژی ش حدود 2 یا 3 ساعت بعدش نمایان میشه.. یک انرژی کاذب و فوق العاده بالا..

و تشنگی که مجبورت میکنه اب بخوری و متعاقبا بیرون روی هم داری به خصوص اگر از قبل غذای چرب و زیاد خورده باشی.. تا غروب سیر بودم و کم کم اثرات قرص تموم میشد و حالت هیجانی جاش میداد به استرس و یه جور افسردگی که چرا دیگه اون حالت نداری .. گرسنگی هم شروع میشد که باید خودت بازم جلوی خودت بگیری و کم بخوری .. و دوباره فردا همین منوال ... اما اگر یه روز قطع کنی به جرات میگم یه وحشی یه دیوونه میشی که دوست داری پاچه دیگران بگیری .. البته برای دوره های اول کمتره .. اما اگر  چند دوره استفاده کنی این حالت بیخود بیشتر و بیشتر میشه و روی اعصابت فوق العاده تاثیر بدی میزاره در عین اینکه اشتهات هم برمیگرده .. من سال 99 برای اخرین بار این قرص لاغری رو که مصرف کردم و به این حالات رسیدم دیگه قول شرف دادم به خودم که فقط با رژیم و پیاده روی وزن کم کنم حتی اگر اضافه وزنم هم 10 کیلو باشه.. این بود که چند تای اخره استفاده نکردم و ریختم دور.. همه قرصهای لاغری این حالات دارند یکی کمتر یک بیشتر و تاثیرش روی بدنها هم خوب حتما متفاوته ولی وجه مشترک همگی شون اینکه باعث پرخاشگری و عصبی بودن میشن حداقل برای من که اینطور بوده.. خلاصه از من می شنوی اینکه دنبال قرص نرو.. ضرر داره ..

همینی که هست
منم دلم میخواد یه چیزی بخورم که‌ کلا اشتهام صفر بشه و از خوردن بدم بیاد ولی اصلا به این قرصای لاغری ...

خب وقتی بدت میاد چرا میخوری من عاشق غذا خوراکیم الان قرص میخورم تو ک راحت میتونی خودتو نکه داری

و چیزی که خیلی خیلی مهم و بد بود برای من بی خوابی

بی خوابی شدید

طوریکه تا سه شب اول نمی تونستم بخوابم... بعد از سه چهار شب شاید دوسه ساعت مفید خوابم میبرد اون هم به خاطر خستگی .. این حالتش  هم یک از بدترین خصوصیاتش بود 

همینی که هست
خب وقتی بدت میاد چرا میخوری من عاشق غذا خوراکیم الان قرص میخورم تو ک راحت میتونی خودتو نکه داری

نه

میگم یه چیزی بخورم که بدم بیاد

چون بدجور عاشق غذا و شیرینی جاتم

ارادمم کمه واسه رژیم گرفتن😅

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔
نه میگم یه چیزی بخورم که بدم بیاد چون بدجور عاشق غذا و شیرینی جاتم ارادمم کمه واسه رژیم گرفتن😅

🥺🥺 لعنت به شیرینی جات ولی من اصلا هوس نمیکنم چهار روزه بااینحال که عاشق نون خامه ای هرچقدر بهش فک میکنم هوس نمیکنم فقط مشکلم اینک چرا اشتعامو صفر نکرده