من تجربه قرص الفا اسلیم و یک سری قرصهای دیگه لاغری رو داشتم
و اخرین قرصی که سال 99 مصرف کردم همین الفا اسلیم بود که 20 تا دونه اش هم استفاده نکردم در نهایت و ریختم دور..
و تجربه من از این قراره :
روز اول که استفاده کردم یه مقدار کم صبحانه بعد هم قرص به خاطر خالی نبودن معده..
اثرات هیجانی و انرژی ش حدود 2 یا 3 ساعت بعدش نمایان میشه.. یک انرژی کاذب و فوق العاده بالا..
و تشنگی که مجبورت میکنه اب بخوری و متعاقبا بیرون روی هم داری به خصوص اگر از قبل غذای چرب و زیاد خورده باشی.. تا غروب سیر بودم و کم کم اثرات قرص تموم میشد و حالت هیجانی جاش میداد به استرس و یه جور افسردگی که چرا دیگه اون حالت نداری .. گرسنگی هم شروع میشد که باید خودت بازم جلوی خودت بگیری و کم بخوری .. و دوباره فردا همین منوال ... اما اگر یه روز قطع کنی به جرات میگم یه وحشی یه دیوونه میشی که دوست داری پاچه دیگران بگیری .. البته برای دوره های اول کمتره .. اما اگر چند دوره استفاده کنی این حالت بیخود بیشتر و بیشتر میشه و روی اعصابت فوق العاده تاثیر بدی میزاره در عین اینکه اشتهات هم برمیگرده .. من سال 99 برای اخرین بار این قرص لاغری رو که مصرف کردم و به این حالات رسیدم دیگه قول شرف دادم به خودم که فقط با رژیم و پیاده روی وزن کم کنم حتی اگر اضافه وزنم هم 10 کیلو باشه.. این بود که چند تای اخره استفاده نکردم و ریختم دور.. همه قرصهای لاغری این حالات دارند یکی کمتر یک بیشتر و تاثیرش روی بدنها هم خوب حتما متفاوته ولی وجه مشترک همگی شون اینکه باعث پرخاشگری و عصبی بودن میشن حداقل برای من که اینطور بوده.. خلاصه از من می شنوی اینکه دنبال قرص نرو.. ضرر داره ..