2777
2789
عنوان

فرق بین‌دو خواهد

473 بازدید | 23 پست

من یه ابجی بزرگ تر از خودم هم دارم مامانم همش به خواهر بزرگم اهمیت میده فقط برای اون چیزی میخره پول های که جمع کرده بودم برداشت براش جهزیه خرید وقتی دعوامون مشه وقتی خواهرم بهم فحش میده هیچی نمیگه ولی وقتی من فحش میدم میگه الان بلند میشم خونیت میکنم 😭خودمو کشتم میگم واسم مانتو بخر میگه من پول ندارم بعد وقتی واسه خواهرم بزرگم میخره میگم چطوره وقط اون پول داری ولی وقطی من میخواهم نداری میگه چقدر حسودی انشالله غده ی سرطانی اندازه خواهرت بشه تو رودت😭😭

......گاد مگه داریمممم!!!

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو انشالله غده سرطانی اندازه اون وسیله ای که با پول من خریدی ام دراد رو جیگر اون

چه مادر رو مخی ببخشیدا

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

من چی بگم ک کلا اهمیت نداشتم تو خانوادم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

خواهر کوچیکا همه احساس نادیده شدن میکنن:/

درصورتی که خواهرت بزرگت زورش میاد که تو خودتو با اون مقایسه میکنی چون اونم همسن تو بوده چیزایی که الان خریده رو نمیخریده

اگه نظری دادم که خلاف نظر تو بود پیشاپیش با احترام ازت معذرت میخوام! ماچ بهت🚶🏻‍♀️
2810