2777
2789
عنوان

آموزش زبان انگلیسی

68 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من خیلی دلم میخواد زبان یاد بگیرم ولی به صورت مجازی کسی سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم بعد اینکه یادگیری سخته ؟ یکمی بلد هستم اما میخوام خوب یاد بگیرم که راحت صبحت کنم.

گلم میخوای من یاد بدم بهت قبلا خیلی تاپیک میزدم هیچ کس نمی اومد پول هم بعده ۳ جلسه ازتون گرفته میشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم نشد تو شخصی بهت پیام بدم میشه شما تو شخصی پیام بدید

من هم نتونستم عزیزم.لطفا بفرمایید چند سالتون هست و در چه حد بلدید؟یعنی در حد حروف و کلمات ساده یا بیشتر؟

قسم به ٱمیدی که در ناٱمیدی می روید،همه چیز درست خواهد شد.در دیوار دل خود بنویسید خدا هست🌱.
من هم نتونستم عزیزم.لطفا بفرمایید چند سالتون هست و در چه حد بلدید؟یعنی در حد حروف و کلمات ساده یا بی ...

عزیزم در حد حرف و کلمات ساده و یه چیزایی که تو مدرسه یادگرفتم

عزیزم در حد حرف و کلمات ساده و یه چیزایی که تو مدرسه یادگرفتم

درخواست دوستی رو قبول کردم،الان فکر کنم بشه پیام داد.

قسم به ٱمیدی که در ناٱمیدی می روید،همه چیز درست خواهد شد.در دیوار دل خود بنویسید خدا هست🌱.