2777
2789
عنوان

مامانایی که پسرشون مدرسه واله میره

8680 بازدید | 12 پست
سلام دوستان خوبم این تاپیک را ایجاد کردم تا اگر کسی پسرش مدرسه واله میره بیاد و از شرایظش و اینکه ایا راضی هست یا نه اطلاعات بده
مامان کیارش جون سلام:پسر من واله می رفت ولی امسال میخوام برش دارم به این دلایل. (1 ساعت مدرسه بالاس ) (2 شهریه ی مدرسه رو امسال باسرویس 6 تومن کردن) (3 معلما و واله یارای کم تجربه رو بالا سر بچه هامیزارن) (4از هر پای دو کلاس دارن که معلم هرکلاس یک نفر البته امسال قراره که معلماش جداشن البته اگه اقای واله سر قولش بمونه) (5کلاسای فوق برنامه بازدهی نداره بچه هارو خسته میکنن) (6بچه ها وقتی میان خونه کلی تکلیف دارن بجز کتابای درسی باید کتابای واله رو هم بخونن که حجمش برای بچه های ابتدایی خیلی زیاده مخصوصا" کتاب داستان های کهن برای بچه های دوم ) (7بر خورد پر سنل با اولیا خیلی زننده است)وخیلی چیزای دیگه خیلیا از مدرسه نا راضی هستن ومیخوان بچه ها شونو از مدرسه بر دارن تازه این ی کوچولو از ابتداییش بود مادرایی که بچه های راهنمایی داشتن هفته اخر سال تحصیلی همشون از این ناراحت بودن که کتاب درسی بچه ها هنوز تمام نشده بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

باشگاه کودک تماشا :

فضای بازی برای کودکان 2 تا 8 سال

برگزاری جشنهای تولد

کلاسهای ورزشی و آموزشی برای کودکان 2 تا 12 سال

تلفن : 22374857

آدرس : شهرک غرب . بلوار شهید فرحزادی . خیابان طاهرخانی . پلاک 61 . برج تماشا . باشگاه کودک تماشا .

سلام

دبستان های واله قبلا خوب بوده. ولی الان متاسفانه صرفا به یک بنگاه اقتصادی تبدیل شده و فقط مدیر مدرسه فکر پول گرفتن از والدین و خرید زمین و مدرسه های جدید با پول والدین هست. اگر توی خونه زحمت برای بچه هاتون نکشید، اصلا فرقی با دیگر مدرسه ها نداره. یک سیستم فشل که فقط فکر صرفه جویی هستند. مدیر مدرسه رو نمیتونید ببینید، تلفن ها بر بستر اینترنت (که پول تلفن ندن) و یک مکالمه راحت نمیتونید حتی با ناظم مدرسه داشته باشید. حیاط مدرسه در حد 20 متر هست که اصلا  موضوع زنگ تفریح بطور کامل زیر سوال میره و .....................    لطفا دنبال اسم مدرسه نباشید و کیفیت مدرسه رو لحاظ کنید.  

مدارس واله واقعا یک زمانی خیلی خوب بودند ولی الان فاجعه شده 

سلام من دخترم واله میره خیلی راضی هستم برخورد کارکنانش عالیه و سیستم یکپارچه ای داره و آموزش هاش هم استاندارد و تمامی آموزش ها رو داره شهریه ش هم مثل بقیه غیرانتفاعی ها که من رفتم پرسیدم بوده

سلام بهتره بگید بقالی و رستوران واله 

بسیار مزخرفه طبقه زیر مدرسه رو کرده رستوران که بوی روغن خفت میکنه 

فقط باید برید شعبه شهرک هما رو ببینید بری چربی غذا به تتت میچسبه 

مثلا جلسه بود که معرفی کنن 

آمار قبولیاشم افتضاحه 

آنقدر از نیروهای کار میکشه که بدبختا جون ندارن حرف بزنن 

سیستم ربان مزخرف یه آدم وحشی رو گذاشته اونجا که فقط پارچه میگیره 

شهریه کانون هم دو برابر و اجباریه 

سلام برای ثبت نام به مدرسه واله رفتم با کلی اب و تاب از محسنات مدرسه خود گفتند و مبلغ شهریه بالایی اعلام کردند و گفتند که نصف شهریه باید بهنگام ثبت نام تسویه شود ومن گفتم که قبل از شروع سال تحصیلی چرا باید شهریه پرداخت گفتند که همین که هست آیا مدرسه ای که اینقدر پولکی هست می‌تواند که در آموزش بچه من موثر باشد بعید  می‌دانم و این مدرسه فقط فکر جیب خودش عمل می‌کند و توصیه میکنم این مدرسه را از انتخاب خودتان حذف نمایید

سلام باشگاه کودک تماشا : فضای بازی برای کودکان 2 تا 8 سال برگزاری جشنهای تولد کلاسهای ورزشی و ...

خیلی محیط آموزش کوچکی دارد و معیار مدرسه پر کردن جیب صاحبانش هست و در آخر هیچ کاری نمی‌کند جز پول درآوردن گول ظاهر را نخورید

سلام. پسر من واله چیتگر  میره بسیار بسیار  نامنظم و آشفته است هر سال یه گروه را برای مدیریت میارن و همه مشکلات را به گروه قبلی نسبت میدن هزینه مدرسه با پول هایی که در طول سال میگیرن ۷۰ میلیون بیشتر میشه که اصلا با شرایط مدرسه توجیه منطقی نداره  کتاب های انتشارات واله را خود معلم ها که تدریس میکنن قبول ندارن و پر از اشتباه و مشکله  یک نفر از این مدرسه رشته خوب دانشگاه دولتی قبولی نداشته. خلاصه فقط بنگاه درآمد زایی برای موسسین این مدرسه است کادر آموزشی و مدیریت بسیار   ضعیف از یه برند آموزشی که ادعای بهترین را داره واقعا جای تاسف داره    شما ۷۰ میلیون هزینه کنی با این شرایط واقعا....