2777
2789

نه اصلا 

البته پسر من درسش خوبه 

ولی تا حالا نشده از بازی یا استراحتش بزنه برای درس خواندن 

نمره هاشم خوبه مثلا خیلی کم بشه ۱۹یا ۱۸ 

اصلا هم دعواش نمیکنم 

ولی بیست میگیره خیلی تشویقش میکنم

منم پسرم کفرمو در میاره هزار بار صداش، میکنم همش، میگه الان میام ی دقیقه دیگه کلا از همه درسا خوبه فقط خوب بلد نیست بنویسه کلاس سوم هست کلمات رو جدا مینویسه مثلا بنویسه کلاس مینویسه ک ل ا س😞😞

سکوت سرشار از ناگفته هاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=263931654]تنبیه نکن یه چیزی که دوست داره ارو ازش بگیر  وقتی درسشو خوند بهش بده  مثل ...

بابا کلاس اولن ولشون کن زده میشن.یه نظریه هم اینه که اصلا بهشون چیزی نگی تا برن مدرسه معلم دعواشون کنه یا نمره شون کم بشه.مثلا یه جا خوندم یه مادری کتابای بچه اش  و همیشه براش میذاشته که یادش نره بچه هم خودش دیگه بیخیال بوده ولی یه بار دیگه بهش میگه خودت بذار اونم یادش رفته درست بذاره بعد ک رفته مدرسه و به مشکل خورده دیگه همیشه یادش بوده.

در واقع یعنی به جای اینکه پیشگیری کنی از اینکه بچه ات به مشکل بخوره مثلا معلم دعواش کنه یا نمره اش کم بشه بذاری از عاقبت کارش درس بگیره و براش تجربه شه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
الان تحصیلاتت عالیه داری یا عادی؟

خاله من چقدر بچه اش رو زد طفلی خیلی کتک خورد هیچ تاثیری هم نداشت الان دیگه ولش کرده

اختلال اوتیسم داره ها 

ن بابا اختلال اتیسم چیه معلمش، میگه بیشتر همکلاسی‌هایش همین مشکل رو دارن اتفاقا خیلی باهوشه وریاضی رو ب جای معلمش تدریس، میکنه فقط نوشتن دوست نداره

ببین اینم که میگن وقتی مثلا ۲۰ گرفت خیلی تشویقش کنی الان روانشناسا میگن تلاش بچه رو تحسین کنین نه نتیجه کارشو.

مثلا اگه ۱۸ گرفت بهش نگو عه بی دقتی کردی اصلا کمال گرایی خوب نیست واقعا آدمو بی انگیزه میکنه.مثلا میتونی بهش بگی من دیدم چقدر تلاش کردی چقدر درس خوندی خیلی از سوالای سختو هم خوب جواب دادی آفرین پسرم

ن بابا اختلال اتیسم چیه معلمش، میگه بیشتر همکلاسی‌هایش همین مشکل رو دارن اتفاقا خیلی باهوشه وریاضی ر ...

وای خدا چرا بعضیا انقد راحت برچسب میزنن😟

وای خدا چرا بعضیا انقد راحت برچسب میزنن😟

معلمش، میگه فقط حواس پرته همین سر کلاسم اکثرا خیلی کم مینویسه کلاس سومم هست ریاضی خیلی دوست داره تمریناتش رو نیم ساعته حل میکنه حفظیاتش عالیه فقط این مشق، نوشتن واویلاست خداشاهده 

معلمش، میگه فقط حواس پرته همین سر کلاسم اکثرا خیلی کم مینویسه کلاس سومم هست ریاضی خیلی دوست داره تمر ...

بابا میدونم اصلا میدونستی ادیسون از تنبلی از مدرسه اخراج میشه از همه هم بیشتر اختراع کرده اصلا از رو درس نمیشه باهوش بودن بچه ها رو تشخیص داد من شوهرم میگه همیشه وقتی اول مهر میشد ناراحت بودم وقتی هم دبستانی بودم تا میرسیدم خونه مشقامو تند تند اصلا بدبخت و زشت فقط مینوشتم راحت شم برم بازی.

الانم دانشجو دکترای شریفه معلومه ک بچه ها بازی رو دوست دارن

خب چجوری تونستی با این مسئله کنار بیای ؟

ببین عزیزم یه چیزی بهت بگم من مامانم سیکل داره خیلی هم همیشه وقتی ما امتحان داشتیم خوراکی میاورد مهمون دعوت نمیکرد مهمونی نمیرفتیم ولی همیشه بهم میگفت اگه صفر هم گرفتی مهم نیستااا اصلا براش مهم نبود منم همیشه درسم خوب بود تا اخر پیش دانشگاهی معدل زیر ۱۸ نداشتم ولی مامانم هیچ وقت رو نمره ام حساس نبود.بذار بچه خودش انگیزه داشته باشه درس بخونه نه به خاطر ترس از شما یا حتی خوشحالی شما درس بخونه.

2810