2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک جفت دمپایی

یه عدد کمربند+قاشق داغ

=

ادب و درس خونی و حرف گوش کنی تااا 100سالگی

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
تنبیه نه  محروم از علائقش میکنم

این ک بدتره..باید بچه به سمت علایفش بره ک ذهنش هنگام درس پیش اون علاقش نمونه و بهش فک کنه

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋

[QUOTE=263931654]تنبیه نکن یه چیزی که دوست داره ارو ازش بگیر  وقتی درسشو خوند بهش بده  مثلا بگو وقتی درست ...[/QU     

رو درس خوندشون خیلی حساس شدم متاسفانه تا به خودم میام تنبیه شون کردم

تحریم

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
من دوتا دختر دوقلو کلاس اول دارم والا درسشون هم زرنگه ولی با کوچکترین اشتباهشون عصبی میشم 

ببین اینکه یه مسئله رو مثلا اشتباه حل کنن و اینا نباید عصبی بشی آدم از بازیگوشی بچه که تکلیفشو انجام نده عصبی میشه نه اینکه بد بنویسه یا اشتباه حل کنه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

خیلی حساس شدی پس 

پسر من که کلاس اول و دوم رو به کل مجازی خوند چی ؟؟ 

کوچکتر از اونم دو تا دیگه بچه دارم. یعنی با سه تا بچه 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
2810