2777
2789
چه سبک باحالی آفرین به اراده ات عزیزم از مارک بوتاکست  بهم میگی  منم سالاد و سبزی میخورم ...

مصپورت میزنم 

نمی دونم کلا بدنم به این جور تغذیه عادت کرده این که چاق میشم رو که قطعا زیاد بخورم چاق میشم 

مثلا من تمام عید رو میرم مسافرت تو سفر نمیشه خیلی رعایت کرد بر می گردم می بینم دو سه کیلو چاق شدم😁😁

من مشکلی با یه کم بالا رفتن وزنم ندارم ولییییییی از اونجا که صورت پری دارم یه ذره افزایش وزن به شدت زشتم می کنه نه اینکه خودم بگم همه بهم میگن از مامانم گرفته تا همکارهام الان من ۶۲ کیلوام میشم ۶۵ واقعا قیافه ام بهم می‌ریزه شوهرم میگه وای دوباره شبیه سنجاب شدی بعد دیگه همه بهم میگن که چاق شدی صورتت یه جوری شده 

بهترین شکل صورتم هم رو وزن ۵۸ تا ۶۰ 

ولی خوب همون سه چهار کیلو کم کردن برام خیلی سخته چون همین جوری کم میخورم کمتر بخورم رسما باید هیچی نخورم سریع مریض میشم دیگه بیخیال وزن کم کردن شدم 

البته قبل عید یه رژیم درست درمون می گیرم که بیام زیر ۶۰ چون خود عید یعنی حداقل سه کیلو بالا رفتن وزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۳۸ شدم 

۳۸ سال که با این گرونی حسرت خیلی چیزها به دلم موند فکرشو بکن حتی یه 

سفر به شهر کردستان شد برام آرزو

یه سینما

یه کافی شاپ

یه دورهمی بدون استرس وغم وناراحتی

یه اتاق جدا 

یه حال خوب وووو ....

خیلی از خدا خواستم این ما بقی عمرم رو معجزه ایی کنه تا به آرامش برسم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
مصپورت میزنم  نمی دونم کلا بدنم به این جور تغذیه عادت کرده این که چاق میشم رو که قطعا زیاد بخو ...

ممنون گلم... آها پس زود وزن اضافه میکنی حق داری مراقب باشی خیلی 

من قدم 160 وزنم 53 نمیخوام کم کنم فقط بعد زایمان دوم یکم شکم دارم اون بره دیگه راضیم

نور خواهی مستعد نور شو.... 
مصپورت میزنم  نمی دونم کلا بدنم به این جور تغذیه عادت کرده این که چاق میشم رو که قطعا زیاد بخو ...

عزیزم منم امروز بوتاکس مصپورت زدم برای اولین بار

شما برای بالا بردن دم ابرو هم انجام دادین یافقط پیشونی

میگن ۳تا ۱۴روز اثراتش مشخص میشه درسته

و اینکه اگه بخواد کبود بشه از ظهر که انجام دادم تاالان باید کبود میشد یا فردا مشخص میشه

چقدر سوال داشتماااا ببشخید🤭

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
ععزیزم میشه هزینش رو بگی ؟ 

۲۴۰۰

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
۲۴۰۰

تصحیح میکنم

۸۰۰
زل خنده خواهرم و اشتباه گفتم