2777
2789
قرص بیوتین و آمپول پپانتین خارجی مصرف می کنم  پودر کلاژن بیوتی میخورم روزی یه ساشه همش در حال ...

ممنونم عزیزم 

سالم باشی همیشه 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی تاپیکای عکس ،بیشتر وقتا متوجه شدم که کاربرا خیییلی بچه هستن،یا وقتی میان نظر میدن بیشتر نظرات کا ...

منم عکساشونو دیدم ۱۴ساله هم حتی هستن وقتی عکسو می بینم تعجب میکنم که این کاربر چقدر سنش کمه 

بله نظرات هم دیدم 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
قرص بیوتین و آمپول پپانتین خارجی مصرف می کنم  پودر کلاژن بیوتی میخورم روزی یه ساشه همش در حال ...

منم۳۹سالمه احساس جوونی میکنم

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻
هم سنای من کی جمع شدید اینجا  چرا منو خبر نکردید بیام هر کی عکس گذاشته یه بار دیه بزاره من ند ...

منم اینجا را الان دیدم   

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
شمام بالای چهلید؟

بله عزیزم ولی احساس پیری نمیکنم تازه اول جوونیم هست  

این متن قبلا گذاشتم   

چهل سالگی شاید عجیب ترین سن آدمی باشد، زمانی که نه جوانی و نه پیری. با این حال چهل سالگی را دوست دارم، احساس رهایی می کنم زیرا که نه به آنچه در شور جوانی تعصب داشتم، دیگر متعصبم، نه ترس از قضاوت شدن دارم، نه از شکست می ترسم از بیم آن که غرور جوانیم بشکند.
زندگی می کنم، با جرات بیشتری.

انتخاب می کنم، با آزادی بیشتری. 

رها می کنم، با امید بیشتری. 

آینده را می بینم و با حال خوش بهتری در اطرافم سیر می کنم.
چهل سالگی، جوانترین سن میان سالی است، آغاز دوره ای که باید به ثمر نشستن تلاش جوانیت را ببینی. 

یک جمله معروف هست که چهل سالگی یعنی آغاز زندگی...
بلی من امشب چهل ساله شدم، با صدای بلند و با امیدی به وسعت آسمان دهه ی پنجم زندگی را صدا می کنم، آی من اینجام آماده تر از همیشه.😍

تولدم مبارک.

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.