«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️ بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝߊܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐߊܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️ عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن
وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن