2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هعی بابا اخه من امتحان کردم شد فک کنم

شما چیکار کردی که پاک شد

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو
اره به زودی زود 😁شوهرم نمیزاره هی میگه من دلم میخواد همونجوری که دیدمت بمونی😅موهامم نمیزاره رنگ کن ...

بخاطر پولشه🤦🤦🤦

شوهر منم می‌گفت ولی الان عمل کردم می‌گه خوب شد عمل کردی دماغت خیلی بزرگ بوده ها . اونموقع حالیم نمی‌شده 

م

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖
والا می رفتم از این پک های رنگ اورآل بود از اونها می‌خریدم فکر کنم شماره ان نه رو می‌گرفتم 

اتفاقا منم n9گذاشتم خیلی روشن شد ولی یکم قرمزی داشت شاید ایندفعه با c9 قاطی کردم گذاشتم پسر قرتیم میگه موهاتو طلایی کن ولی موهامو دوست دارم نمیخوام خراب شه

بخاطر پولشه🤦🤦🤦 شوهر منم می‌گفت ولی الان عمل کردم می‌گه خوب شد عمل کردی دماغت خیلی بزرگ بوده ها . ...

خخخخخخخ منم حس میکنم واسه پوله😆😆😆من دماغمو میکشه گفتم بکش تا کش بیاد از بس کوچیکم است 🤣میگه نه نرمه تروخدا عملش نکن😅

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘