2777
2789
عکس مال پارساله الان ۴۲ سالمه  و بچه ها چهل سالگی اصلا به پیری نزدیک نیست  من که اصلا  ...

خدا حفظتون کنه🥰🍓

ܟ̇ߺܥ‌ߊ‌‌ࡅ࡙ߺߊ‌‌ ࡅߺ߳ﻭ ࡅߺ߲ࡄߊ‌‌ܝ‌̇ ࡅߺ߳ﻭࡅߺ߲ࡄߊ‌‌ܝ‌̇ࡅ࡙ߺ ܦ߳ܝܝ݅ܝ̇ࡅࡏަܣ...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه تاپیک مسخره ای زدی 

مگه ۴۰ پیر 

جاری من ۴۳ سالش پارسال عروسی کرد برادر شوهرم ۴۱ پولدار و زیبا واقعا همه فکر میکردن دختر ۲۰ ساله میگیره......جاریم بخودش میرسه و فعال خیلی ....درضمن تا ۶۰ سال جوانی اعلام شده سازمان بهداشت جهانی 

عزیزم مهربونم شما شاید منو نشناسی ولی من میشناسمتون دعا کن با قلب پاکت منم به آرزوهام برسم🙏🌷💖

عزیزم به همه آرزوهات برسی من که پاک نیستم ولی از خدا میخوام از بهترین و آسون ترین راهی که حتی فکرشو نمیکنی به خواسته هات برسی 🫂🌹

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
اصلا تصوراتم نسبت بهت یه چی دیگه بود زیر ۳۰ و خوشگلید نباید عکس بزارید 😂 ۲۵ خوشگلم هستی ما شالله

خیلی دوست دارم ببینمتون میشه دوباره عکستونوبذارید

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
خدا حفظتون کنه🥰🍓

مرسی عزیزم خدا شمارم حفظ کنه   

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو
عکس مال پارساله الان ۴۲ سالمه  و بچه ها چهل سالگی اصلا به پیری نزدیک نیست  من که اصلا  ...

خوب شد گفتی چند سالته 😁 من هی به روز رسانی کردم ببینم آخر میگی یا نه 😁 واقعا هم اصلا ۴۰ سالگی پیری نیست . من خودم ۳۶ ساله و باردار هستم تازه می‌خوام بعد از این یکی دیگه هم بیارم که فکر کنم نزدیک ۴۰ سالگیم بشه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸