2777
2789
میکادو  واقعا عروسکی تو  خیلی ظریف و ناز  ماشاالله

قربونت برم عزیزم چشمات قشنگ میبینه گلی 😘😘😘

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقا چرا اینقدر پز میدید .عکس فقط قبوله

منم ۳۲ هستم یه خانم اونروز تو خیابون گفت مجردی 😁گفتم خیر دوتا هم بچه دارم بچه اولم ۱۲ سالشه گفت وای خدا تخته نیست بزنم بهش 😁😁

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کی گفته ما ‌پیریم 😢 منم ۵۵ کیلوام ۱۶۷ قدمه دوتام بچه دارم خودشون پیرن 🥺

من خواهرم ۳۷ سالشه خودم ۲۶ بهترین رفیق همیم از لحاظ عقاید ، پوشش ، نگاه ب زندگی واقعا فرقی بینمون نیست 

حتی تیپ زدنامونم مثل همه 

بابا اول جوونیمونه زندگی از ۳۰ سالگی ب بعد تازه معنی پیدا می‌کنه قبل اون آدم رو هواست کلا 😂😂😂

چون پودر کلاژن میخورن 

عوارض نداره؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
منم ۳۲ هستم یه خانم اونروز تو خیابون گفت مجردی 😁گفتم خیر دوتا هم بچه دارم بچه اولم ۱۲ سالشه گفت وای ...

شماهم عکس بزار،البته اگه دوست داشتید

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،