2777
2789
دخترم متولد دی ...موندم چی کار کنم اگه کسیرهست بگم... زیاده ونت ضعیف...
عاشقتم مامانی""" Z"""" هدیه آسمونی من 92/10/18

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تشویقشون کنید برچسب بدید بچسبونن به دیوار دستشویی یا وقتی میبریش جیش میکنه وقتی میاد بیرون بهش پاستیلی شکلاتی بده بگو چون توی دستشویی جیش کردی
عزیزترینم فرزندم حجم یک لبخند کودکانه ات میتواند معجزه زندگی دوباره ام باشد... بهشت من زمین من و زندگیم نفسهای ارام کودکی تو است...
اوایل اردیبهشت شروع کردم تا آخر خرداد موفق شدم کامل بگیرمش اما جابه جایی منزلمون باعث شد دخترم حاضر نیست بره دستشویی آخه دستشوییش کوچیکه ومیگه میترسم کثیفه... بردمش حمام اما دیگه نمیگه خودم ساعت میگیرم میبرمش... دیگه جدیدا که لجبازی میکنه نمیاد بریم تو خودش میکنه...پیفش هم فقط تو مای بیبی باز باشه نگه میداره تا دل درد میگیره چند شب اخیر جاش هم خیس میکنه اصلا این طوری نبود... چی کار کنم....
عاشقتم مامانی""" Z"""" هدیه آسمونی من 92/10/18
دختر من یه مدت پیپیش را میگفت ولی الان اونم نمیگه خسته شدم. من همه راه را امتحان کردم برچسب و جایزه و... یه مدت اصلا پوشکش نکردم داشت خوب پیش میرفت ولی مجبور شدم دوباره موقع بیرون رفتن پوشکش کنم که دوباره تنبل شد.
خدایا این روزها دلم سخت معجزه میخواهد
وای منم میخام از این هفته کم کم دست به کار بشم...البته به خودم بود میذاشتم برای دو سه ماه دیگه اما مادرم میگه امادگیشو داره پس کم کم شروع کن وای خدا سخته
پسر منم ۳ سالشه میگه پی پی مو باید حتما تو پوشک بکنم. یه مدت اسهال گرفت پوشکش کردم. الان دبگه تا پی پی داره میره پوشک میاره. هر کاری هم میکنم ۲ روز حاضره پی پی رو نگه داره تا راضیم کنه پوشک ببندم. د‌کترشم میگه اگه رو جیش و پی پی به بچه ها سخت بگیرید لکنت زبان میگیرن. نباید لج کنن. منم موندم.
2810