2777
2789
عنوان

مامانا بچه ام دستشوییش را یاد نمیگیره ...چی کار کنم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 22446 بازدید | 42 پست
دو سالکی گرفتم و یه هفته ای جواب داد و میگفت اما بعد برگشت داشت و دیگه نگفت...حتی پی پی رو حتما باید تو پوشک میکرد...یکی دو ماه بیخیال شدم...بعد تصمیم گرفتم کاری کنم که خودش پوشک نخواد...هر شب هم قصه واسش میگفتن که همه بزرگ میشن میرن توالت و مراحل دفع و واسش توضیح میدادم ...اینکه این یه کار طبیعی هست و همه آدمها انجام میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد بسته پوشک نصفه شو آوردم و گفتم بیا با هم کادو کنیم بدین به نینی خاله که تازه دنیا اومده اون جیش جیشو هست مث شنا بزرگ نیست بتونه جیشش و بگه...همین شد که دیگه حاضر نشد از اون به بعد پوشکش کنم...اما همچنان پی پی رو تو شورتش می کرد...
اینو بگم که به هیچ عنوان تنبیه و دعوا کردن و گریه و اینکه این میخوام جیشتو بگو فایده نداره...بلکه بدترمیشن ...کلا بیخیال باشید...هر وقت جیش مرد بگین اشکالی نداره...حواست نبود...نزارید نقطه ضعف گیر بیارن ...چون با همون اذیتتون میکنن...
من پایه روگذاشتم فقط تشویق...یه جدول درست کرد...شش تا ستون و پنج تا ردیف...پایین تر ستون جایزه مشخص شده بود...مثلا ستون یک بعد از چسبوندن برچسب و پر شدنش...میرسید به جایزه اصلی که مثلا پاستیل بود...این جدول و چسبوندن رو در توالت و به پسرم گفتم این بازی جدیده ...هر وقت جیشتو بگی یه برچسب بعد جایزه میدم بچسبوتی و آخرش هم جایزه بهتر دارن...بعد حتی خودمو میبردمش سرپاش میگرفتم ...میگفتم آخ جون حالا جایزه...و ب چسب میدادم میچسبوند...بعد هم دست و جیغ و هورا و رقص...کلا مراحل جیش کردن مث بازی شاد کردم
بعد لگن توالتشو گذاشتم بیرون پشت در توالت و ازش خواستم هر وقت داشت روش بشینه...روزهایاول استقبال نکرد...منم فشار نیاوردم...کتاب آموزش لگن رو براش گرفتم...من کن از گل بهترم لگن دارم...که خیلی کمک کرد..چون تصاویرش واقعی بود و خیلی خوشش اومد...به روز هم رو لگن نشوندمش و همون کتاب و واسش خوندم...بعد هم صدای نینی های کتاب و درآوردن که سلام چطوری ببین من رو لگن نشستم...چقدر خوبه...لباسم کثیف نمیشه و از این حرفها...و پسرم کلی ارتباط برقرار کرد...و هر سری مث یه دوست با نینی کتاب حرف میزد
بعد هم گفتم هر کی رو لگن جیش کنه فرشته مهربون واسش جایزه میاره...یه شکلات یا هر چی دوست داشت به جا قایم میکردم و بعد جیشش با هیجان میرفتیم با هم پیدا میکردیم و کلی ذوق میکرذ...من با این کارها نتیجه گرفتم
پسر من دو سال و هشت ماهگی اوکی شد....زود شروع کنید...پروسه طولانی و برگشت پذیر میشه....عجله نکنید...به بچه استرس ندین...بی خیال انگیز پاکی بشین...و در پایان تشویق تشویق تشویق...
دختر من هم از دو سال و نمیه گی شروع کردم از پوشک گرفتن. تا یه مدت جیش رو میرفت اول حمام و با عروسکاش تو حمام بازی میکرد و براش مثل تولد حمام رو تزیین کردم. ولی خوب پی پی رو پوشک میخواست . تا رسیدیدم به سه سالگی. یه روز تصمیم گرفتم در هر صورت پوشکش نمیکنم. روزهای اول بی تابی کرد دید فایده نداره گوشه خونه دم در حمام می ایستاد و تو شلوار پی پی میکرد. بعد یه روز بردمش تو دستشویی نشستیم و بهش گفتم اینجا خونه پی پی هاست . ببین مامانشون تو خونه منتظره و پی پی میخواد بره پیش مامان و باباش باید بذاریم بره خونشون. دیگه راضی شد پیشش نشستم کمرشو ماساز دادم کمی بغلش کردم ولی گفت نمی خوام. بعدش حدود نیم ساعت بعد دیدم تو دستشویی یه کنار پی پی کرده و صدام میکنه مامان بیا پی پی میخواد بره خونشون. آها یه چیز دیگه بهش گفتم آقای مغازه دار گفته ما دیگه به شما پوشک نمیدیم. برای بچه های کوچیکه پوشک بچه شما دیگه بزرگ شده.
آری خورشید ثابت کرد : حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد . بیدار و امیدوار باش ، خورشیدی در راه است.
البته آلان گاهی حوصله نداشته باشه یا سرگرم باشه نخواد بازی رو ول کنه جیش میکنه .
آری خورشید ثابت کرد : حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد . بیدار و امیدوار باش ، خورشیدی در راه است.