2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه♥️😘

59 بازدید | 7 پست

آقا من موندم با این مامانم چی کار کنم؟😤

الان دارم واسه ارشد می خونم و ۲۲ سالمه و به این درک رسیدم که زمان برداشتن ابروهامه،حتی فکر می کنم خیلی هم از زمانش رد شده....

ولی باهاش که صحبت می کنم میگه مردم چی میگن؟

منطقه ما یکم بد می‌دونن که قبل از ازدواج ابرو برداری🥺

حالا به نظرتون چه ترفندی بزنم که قبول کنه؟ اگه قبول کرد دخترونه بردارم یا لیفت کنم؟؟😂🤭

لیفت کن اگه بهت میاد

وگرنه بر دار دخترونه  بزار عمل انجام شده 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

مامان منم بدش میاد من ۲۰ سالمه نذاشته تا عقد بکنم دست به ابرو بزنم..واسه خاستگاری میگفت حتی صورتتم بند ننداز همن ارایشی هم ک میکردی نکن..عین دخترا بیا بشین من ارایشمو کردم اینقدر غرر زد

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترونه بگیر وقتی بگیری کاری نمی تونه بکنه نهایت چند تا غر بزنه

خواهرم همین جوری بود رفت دانشگاه شهر دیگه دوستاش براش برداشتن تازه موهاشم رنگ کرد

مامانم تا چند روز اخماش تو هم بود ولی اوکی شد

این افکار دیگه فکر نکنم خریداری داشته باشه با این فضای مجازی مردم ذهنشون بازتر شده

با خدا باش و پادشاهی کن
بچه ها میگن ابرو نازک باز ترند شده

میگن باز ابرو باریک داره مد میاد روبه سفید

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋