2777
2789

بچم ۳ ماه و ۴ روزشه خیلی کم پنیر میاره گاهی بعد از شیر روزی شاید یک بار 

الان یک اروغ زد و از دهن و دماغش شیر اومد بعدشم شیر خورد دوباره پنیر اورد خطرناکه ببرم دکتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تعداد دفعات شیر دهی و زیاد کن ولی مقدارش و کم کن..بعد شیر آروغشو بگیر.یکم موقع خوابیدن سرش بالاتر از بدنش  باشه و..تا پنج شش ماهگیم رعایت غذایی کن ..حبوبات نفخ نداشته باشه و تو مصرف لبنیاتم صرفه جویی کن ببین بهتر میشه اگ شد دیگ لزومی نداره ببری دکتر 

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
عزیزم تعداد دفعات شیر دهی و زیاد کن ولی مقدارش و کم کن..بعد شیر آروغشو بگیر.یکم موقع خوابیدن سرش بال ...

من به خاطر کولیکش خیلی مراعات میکنم

ممکنه رفلاکس تازه از ۳ ماهگی شروع بشه؟شما اطلاعی ندارین؟

اینو نمیدونم اما دختر من از روزی ک بدنیا اومد شروع شد حالا اگه ی بار اتفاق افتاده جای نگرانی نیست&nb ...

ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم 

حداکنه چیزی نباشه که من دیگه طاقت ندارم

من به خاطر کولیکش خیلی مراعات میکنم ممکنه رفلاکس تازه از ۳ ماهگی شروع بشه؟شما اطلاعی ندارین؟

من پرم هم کولیک داشت هم رفلاکس.کولیکش تا شش ماهگی تموم شد ولی رفلاکسش  موقعی ک غذای کمکی بهش دادم بهتر شد ولی کامل برطرف نشد تا نزدیک دو سالگی..من پسرم نزدیکای دوماهگی رفلاکس گرفت..اگ خوابش تقریبا خوبه و اذیت نمیکنه بنظرم با رعایت غذا صبر کن تا شش ماهگی بهتر میشه اگرم یبینی اذیته ببرش دکتر..ولی داروهای دکتر اینطوری نیست ک کامل برطرفش کنه فقط یکم تاثیر میذاره

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤