سلااااممم بچه هاشهرمون زلزله شده و همه دارن میرن تن ماهی میخرن و میرن مدرسه ها بخوابن ک شاید شب زلزله بشه بعد ما دراورمون دم دره ممکنه بیوفته نتونیم خارج شویم بنظرتون بیخیال بخوابیم یا بریم جایی خوب کنیم دراورو و دیگ چه کارایی ضروریه الان؟
اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊 و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه هفته بود پشت سر هم شهر ما زلزله می اومد منم لوازم ارایشی هامون گذاشته بودم که دم دست که اکه فرار ...
فقط دغدغه ات😅😅😅😅😅رو ویبره چجوری میخاستی بمالی
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
فکر شو بکن حاضر بودم برم زیر اوار ولی بدون ارایش همسایه هامون نبیننم عجب جاهلی بودم من
اخ جر خوردم چن سالت بود🤣🤣🤣🤣🤣
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق