2777
2789
عنوان

لیست اسامی حاضر در تاپیک در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 27 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میگم دکتر اونماه قرص کوکیوتن داد بم تو نت نوشته بود واسه تقویت اسپرم اونوقت دکتر نگفت من بخورم یا شوشو منم همشو خوردم میگم نکنه حالا جا فعل و فاعل عوض شه من شووورمو حامله کنم
.
مهربان

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

اسما معلوم شد من میزایم دریاااااا

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

بچه ها متفرق شیم داریم تو تاپیک مدیریت شوخی و خنده میکنیم میان هممونو قطع دسترسی میکنن. برین تاپیک بزنین اونحا بحرفیم در مورد حاملگی مهربان. زایش مارال. و
موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
اگه اسما پیدا باشه همه مردها میشن خانوم و تو تاپیک های جنسی راحت نظر میدن البته هلانم کم نیستن ولی اون موقع بیشتر میشن خخخ فک کن ... دختر جوان زن .... خانوم ماهشهر طلا.... مامان ... جیگر طلا ... ولی خیلی خوبه مخصوصا اونایی که وسط دعوا هی میگن برات متاسفم بای و بعد نمیرن دستشون رو میشه خخخخ
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
2810