ما گندم رو اسیاب درشت میکنیم خودمون بهش میگیم (هوروش حلیم) بعد الکش میکنیم تا اگر آرد داره گرفته بشه ۳ساعت خیس میکنیم و بعد آب رو جوش میاریم و این گندم آسیاب شده رو که گفتم درشت اسیاب شده
رو کم کم اضافه میکنیم به آب و هر ملاقه که ریختیم هم میزنیم بعدش ک همرو ریختیم مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بعد که جوش اومد حباب میزنه و متوجه میشی .
گوشت پخته شده رو گوشت گوساله و چربی رو میکوبیم له له نمک میزنیم و گلوله گلوله روی گندم میزاریم هم نمیزنیم و دم کنی میزاریم زیرش کم کم میکنیم تا گوشت و گندم بازم دم بکشن و جادبیفته. یک رب آخر با چوب مخصوص حلیم زنی مدام میزنیم تا کشدار بشه
ما لر هستیم حلیم لرستان معروفه
هر سال تاسوعا نذر داریم. هزینه دستور این حلیم ۲تا صلوات واسه سلامتی امام زمان و سلامتی خودتو عزیزانت