2777
2789
عنوان

دخترم آبروریزی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 5507 بازدید | 42 پست
اتفاقا ۲۰تومن بیعانه گرفت تا فردا برم ببینم چقدر شده

چند سالته عزیزم 

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی دخترا همینن دیگه لوس 😁 منم امروز با شوهرم سر یه بحث کوچیک لوس بازی در اوردم باهاش قهرم هرچی منت میکشه حرف نمیزنم 😅😅😅😁😁😁منم دختر اخرم دقیقا درکش میکنم کوچولوت رو منم بچه بودم خیلی لوس بودم و هستم 

2805
چند سالته عزیزم 

۳۸

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عه پسر منم از اینا داشت پارسال من خریدم دونه ای هفده ولی امسال دیگه که دومه معلمش گفت دفترش ساده باش ...

خیلی خوشگله قبلنا برا بچه ها خودم باید کادر بندی میکردم و تزیین ولی برا این یکی راحتم 😁😁😁

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عه پسر منم از اینا داشت پارسال من خریدم دونه ای هفده ولی امسال دیگه که دومه معلمش گفت دفترش ساده باش ...

والا برا دختر و پسر بزرگم هر چی دفتر گرفتم بالای ۳۰ یا ۴۰ بود ولی خوب نوعش فرق داره 

فکر کنم این پوستم رو بکنه😂😂هر چند اون سه تا هم موقع خودشون بیچارم کرده بودن

۳۸

بچه اولت چند سالگی به دنیا اوردی آخه امضات زدی مادربزرگ شدی به سلامتی

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 
والا برا دختر و پسر بزرگم هر چی دفتر گرفتم بالای ۳۰ یا ۴۰ بود ولی خوب نوعش فرق داره  فکر کنم ا ...

من پارسال از ی پیجی سفارش دادم بیست تا خریدم دونه ای هفده افتاد برام همون پارسال دوستم خریده بود 32

همتا اسم خـودمه♥
بچه اولت چند سالگی به دنیا اوردی آخه امضات زدی مادربزرگ شدی به سلامتی

خودم ۱۷ازدواج کردم و ۱ماه مونده به ۱۸ سالگیم دخترم دنیا اومد

خودم ۱۷ازدواج کردم و ۱ماه مونده به ۱۸ سالگیم دخترم دنیا اومد

سلامت و شاد و موفق باشید عزیز