2777
2789
عنوان

تعین جنسیت با جوش شیرین

1504 بازدید | 21 پست

چند نفر امتحان کردن گفتن درسته 

میگن دو قاشق جوش شیرین با ادرار خود تو ی لیوان باشه اگه عادی بود تغییری نکرد بچه دختره اگه روش حالت کف بود😵بچه پسره کسی تا حالا تجربه داشته

‌‌‌‌‌

اولین باره شنیدم باید باردار باشی؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونی که کف نمیکنه ادرارش کمتر اسیدیه 

اگه ویارت کمتر باشه بهتر غذا بخوری تو یکی دو روز اخیر مایعات بیشتر خورده باشی عفونت ادراری نداشته باشی ادرارت کمتر اسیدیه کف نمیکنه ربطی ب جنسیت جنین نداره من بارداری قبلی زدم برعکس شد 

ویار شدید داشتم ادرارم خیلی کف کرد دختر بود 

اره 

میخواستم برم انجام بدم پس کنکله

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
اره پس  چجوری میفهمی پسزه یا دختر 😖

مثلا گفتم در آینده فکر کردم چی میشه بچه اینطوری