2777
2789
عنوان

تعین جنسیت با جوش شیرین

1504 بازدید | 21 پست

چند نفر امتحان کردن گفتن درسته 

میگن دو قاشق جوش شیرین با ادرار خود تو ی لیوان باشه اگه عادی بود تغییری نکرد بچه دختره اگه روش حالت کف بود😵بچه پسره کسی تا حالا تجربه داشته

‌‌‌‌‌

اولین باره شنیدم باید باردار باشی؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونی که کف نمیکنه ادرارش کمتر اسیدیه 

اگه ویارت کمتر باشه بهتر غذا بخوری تو یکی دو روز اخیر مایعات بیشتر خورده باشی عفونت ادراری نداشته باشی ادرارت کمتر اسیدیه کف نمیکنه ربطی ب جنسیت جنین نداره من بارداری قبلی زدم برعکس شد 

ویار شدید داشتم ادرارم خیلی کف کرد دختر بود 

اره 

میخواستم برم انجام بدم پس کنکله

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
اره پس  چجوری میفهمی پسزه یا دختر 😖

مثلا گفتم در آینده فکر کردم چی میشه بچه اینطوری