2777
2789
عنوان

بیا زایمان کنیم

471 بازدید | 25 پست

امروز بچه های دوتا خواهرام دیدم یواش میگن بیا ماهم زایمان کنیم🤣🤣🤣انقد خندیدم اون یکیم میگف به مامانم نگیا بچم داره لگدمیزنه😂😂🤣🤣

😦جنبه داشته باشین برای هرچیزی نینی یار رو تگ نکنید✋

سمممم

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

جررررر🤣🤣🤣🤣

وااای من و دختر خالم امپراطور بازی میکردیم من میشدم زن امپراطور که حاملس اون امپراطور😑😑😑

وقتی همو میبینیم میزنیم زیر خنده چقدر خر بودیم ما

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

وای

یادمه بچه بودیم یکی از دوستام چادر میچپوند زیر لباسش ادای حاملگی درمیورد

بعد مامان اون یکی دوستمون دعواش کرد گفت زشته

😐

ما که نمیدونستیم چی به چیه اصلا! فقط همینکه بچه  تو شکم رشد میکنه رو میدونستیم

🍁🧡
2810