2777
2789
عنوان

مامانای ک تاب خونگی دارید راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 41 پست
برا کوچیکه میتونی بگیری ولی بزرگه اصلا،پسرمن الان۳سال و ۳ماهشه دیگه بزور توش جا میشه،ولی خدایی بهتری ...

من دوتاشون از یکسالگی شرو شیطون بودن.کوچیکه هم فک نکن اروم میشینع.همونم خیلی تکون میخوره و اروم نیس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا علاوه بر خطرش برای بچه های این دوره همه چیز خیلی زود عادی میشه و زیاد از وسایلشون لذت نمی‌برند،& ...

من شوهرم کتاسفانه زیاد براشون هزینه نمیکنع.چون دخترم میدونسیم ک هرچی بخریم برای دو روزش بود.گفتیم بزاریم بزرگتر بشن .دخترم حروف الفبا رنگ آمیزی نقاشی فقط دو سه روز بعد اصلا پرت خونه پاره پوره میشدن مداد رنگیا گم میکرد اصلا منظم و مسولیت پذیر میس

من شوهرم کتاسفانه زیاد براشون هزینه نمیکنع.چون دخترم میدونسیم ک هرچی بخریم برای دو روزش بود.گفتیم بز ...

الان متاسفانه اکثر بچه ها همینطور هستن . شاید کمی بزرگتر بشن بهتر بشن . من مداد رنگی های خودم رو از اول بچگی داشتم یک کیف پر از مداد رنگی حدود ۲۰۰ تا شاید هم بیشتر از بسته های مختلف که هر وقت کسی میومد خونمون بچه داشت میدادم استفاده میکردن ولی بچه های خودم علاوه بر اینکه اون ۲۰۰ تا مداد رنگی رو نابود کردن شاید بیشتر از ۱۰ بسته مداد رنگی هم تا الان خریدن و تمام شده یا گم شده البته دخترم داره کم کم بهتر میشه ، به نظرم اقتضای سنشون هم هست .

نه عزیزم تنها شانسی که آوردم این هست که همسرم چون سختی کار داشته زود بازنشسته شده و بچه ها رو نگه می ...

باز خداروشکر نگه میداره.من شوهرم خونه هم زیاد نمیاد همش از بچه ها و ما فراری.حدامکان بیرون خونه هم میاد زیاد حوصله نداره.همش وبال گردن من.دخترم نوزادی تا حدود س سالگی پیش مادرشوهرم بوذ بهش میرسیدم ولی بعد تولد پسرم دیگه کمکاشون کم شد تا وقتی اصلا حوصله بچها ندارن یا بهونه میاره نگیرشون 

دوقلو هم مگه هست؟ب در اناق فک نکنم اندازه بشه درسته؟

آره عزیزم دو تا صندلی رو بروی همه. تا پنجاه کیلو تحمل وزن داره توی دی جی کالا هست ببین مدلشو. قطعاتش جدا شده هست باید بیارید خونه خودتون نصب کنید 

باز خداروشکر نگه میداره.من شوهرم خونه هم زیاد نمیاد همش از بچه ها و ما فراری.حدامکان بیرون خونه هم م ...

همسر من خدا رو شکر خیلی حوصله بچه داره ، البته شاید هم دلیلش این باشه که ما ۶ سال بچه دار نمی‌شدیم و این بچه ها یک جورایی مثل معجزه می‌مونن برامون ، حتی گاهی وقتها که من خودم خسته میشم همسرم بهم گوشزد میکنه که یادت هست اون روزها چه قدر غصه می‌خوردیم. 

شما هم به نظرم با همسرت حرف بزن و بگو کسانی هستن که در انتظار داشتن این فرشته ها هستن و شاید اینطوری بیشتر بهت کمک کنه .

همسر من خدا رو شکر خیلی حوصله بچه داره ، البته شاید هم دلیلش این باشه که ما ۶ سال بچه دار نمی‌شدیم و ...

اصلا گذشته ادم بنظر خودم با هرسختی هم باشه.بستگی ب صبرو حوصلت داره.من شوهرم بسیار کم صبرو حوصله بوذ از همون اول.من برادرشوهرم بچه نداره خیلی درظاهر با بچها اروم و با متانت برخورد میکنه برعکس شوهرم.ولی میگم اونم بچه نداره بچع تو دست و پاش بود ممکن بود حوصله بچه نداشته باشه.من قبل بچع دار شدنم حتی اولی هم بود خیلی پرحوصله تر بودم دومی ک اومد نابود شدم