2777
2789
عنوان

درباره رشته مهندسی بهداشت حرفه ای هرکسی سوالی داره بپرسه جواب میدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 12034 بازدید | 83 پست

سلام عزیزم خوبی از تاپینکت نزدیک یکساله میگذره من توی گوگل پیداتون کردم 

عزیزم من درحال حاضر رشتم کاردانی ایمنی بهداشت وحفاظت فنی هستش یاهمون hse

کارشناسیمو بخوام بگیرم میشه کارشناسی ایمنی بهداشت ومحیط زیستhse

اما رشتم جوریه که توی صنایع کاربرد داره و مردونست دوسش ندارم 

رشته بهداشت حرفه ای زیرشاخه علوم پزشکی هست و باکنکوره امادانشگاه اراک این رشه رو بامعدل میگیره یعنی من میتونم کارشناسیمو برم بهداشت حرفه ای بگیرم

توی شهر ما بهداشت حرفه ای ها توی بیمارستانا سرکارن شماهم همینجورین اگه هستین کارتون چیه؟ حقوقتون چنده؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
من ورودی سال 91 بودم 95 فارغ شدم و همچنان مشغولم.کی گفته 6 یا 7 تومنه ؟برای دو روز در هفته انقد میگی ...

سلام گلم وقتتون بخیر باشه ، داداش من هم با رتبه اش می‌تونه مهندسی بهداشت حرفه ای و محیط بزنه. بنظرتون شغل خوبی هستش ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین این رشته براش بازار کار خوبی وجود داره بخصوص صنعت و درامدها بالا،اما شرایط استخدام رسمی کمی دار ...

گلم من داداشم میخواد بره این رشته ، محل زندگی اش شمال هست اما میخواد بیاد تهران ، میشه راهنمایی کنی در مورد این رشته و درامدش؟؟میشع توی تلگرام حرف بزنید با هم ؟؟

گلم من داداشم میخواد بره این رشته ، محل زندگی اش شمال هست اما میخواد بیاد تهران ، میشه راهنمایی کنی ...

سلام وقت بخیر من تلگرام ندارم تو تاپیک هام توضیح دادم کامل عزیزم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
باید بره شهرای صنعتی گفتم ک این رشته تو شهرایی کاربرد داره که صنعتی باشن که خرم آباد همینجوری آمار ک ...

سلام،من خانم هستم و اطراف تهران  زندگی میکنم.به نظرتون میتونم کار پیدا کنم؟ به جز شهرک های صنعتی و کارخانه ها چطور؟ چون برای خانواده محیط کارم مهم هست.

سلام،من خانم هستم و اطراف تهران زندگی میکنم.به نظرتون میتونم کار پیدا کنم؟ به جز شهرک های صنعتی و ک ...

سلام طب کار و مراکز بهداشت میتونی ولی حقوق کارخانه بهتره

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
سلام وقتتون بخیرراجب بهداشت حرفه ای میخواستم بدونماز نظر شرایط کاری بعد از لیسانس میشه برام بگید چطو ...

سلام 

شما این رشته بهداشت حرفه ای خواندید یا محیط؟

کدومش بهتره؟

تقریبا برای دانشگاه آزاد چ رتبه کشوری  میخاد؟

سلام طب کار و مراکز بهداشت میتونی ولی حقوق کارخانه بهتره

سلام ببخشید امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکترا وجود داره ؟

سقف درآمد این رشته چقدر هست ...

بین پشت کنکور موندن و انتخاب این رشته کدوم بهتره ؟

سلام شما این رشته بهداشت حرفه ای خواندید یا محیط؟کدومش بهتره؟تقریبا برای دانشگاه آزاد چ رتبه کشوری ...

حرفه ای خوندم.حرفه ای بهتره .اطلاع ندارم

سلام ببخشید امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکترا وجود داره ؟سقف درآمد این رشته چقدر هست ...بین پشت کنکور ...

بله اگر قصد داری فیزیوتراپی بیاری یا دندون بمون و اگر نه حرفه ای عالیه

بله اگر قصد داری فیزیوتراپی بیاری یا دندون بمون و اگر نه حرفه ای عالیه

سلام

من رشتم ریاضیه

رتبم۸۴۰۰شده

به نظرتون میتونم برم؟

بعد دانشگاه بقیه الله ام داره به نظرتون ارزش داره برم؟اصلا قبول میشم بااین رتبه؟

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)
سلاممن رشتم ریاضیهرتبم۸۴۰۰شدهبه نظرتون میتونم برم؟بعد دانشگاه بقیه الله ام داره به نظرتون ارزش داره ...

سلام گلم اول ببین ساکن کدوم شهری اگر شهری هستی که صنعتش زیاده این رشته خوندنش عالیه و درامد خوبی ازش خواهی داشت .من اطلاعی از ترازها ندارم چون ورودی سال91 هستم

سلام میشه یکم اطلاعات راجب این رشته بدین. کار واسه خانما پیدا میشه؟درجه سختی درساش چجوریه؟ تو دانشکد ...

سلام .دانشگاه های علوم پزشکی میشه خوند و باید روحیه مردانه نسبتا داشته باشی چون محیط کاریت اینو می طلبه و داخل صنعت مشغولی و چون در کارخانجات به خوبی جا افتاده درامدش از پیرا پزشکی ها بهتره و مهم تر اینکه شیفت شب نداری

سلام .دانشگاه های علوم پزشکی میشه خوند و باید روحیه مردانه نسبتا داشته باشی چون محیط کاریت اینو می ط ...

ممنون یه چیز دیگه فرقی نداره از چه رشته ای وارد شده باشیم؟ من ریاضی هستم و میخوام برم مشکلی که برام پیش نمیاد؟ از لحاظ روحیه ام اویک لوم مسئله ای ندارم. و اینکه میگن بعد تحصیل طرح داره درسته؟ طرح هاش چجوریه یکم واسم توضیح میدی🙏❤️