2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برام یکم بگو من فکرم کار نمیکنه 

وقتی میخاد بره سرکار گوشیش یجایی بزار یادش بره،باهاش حرف بزن سرگرمش کن بادش بره اگ نشد،وقتی حمومه توگوشیش به دختره پیام بده سلام عزیزم مثلا فلان ساعت بیا فلان جا

یااینکه برنامه روبیکااگر داره ازتوگوشی خودت روبیکارو نصب کن باشماره شوهرت برو توبرنامه پیامک برااون میاد توپیامکو حذف کن مبینه رفتی توکاربریش بعد کل پیاماش میتونی بخونی ولی خیلی مراقب باش

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....

من مشخصات هرزه هایی ک شوهرم باهاشون بود از مزاحم یاب در آوردم اخرین مورد هم شماره شو زدم تو روبیکا بعد رفتم بهش پیام دادم چون اسم و فامیلیش ایدیش بود ولی عکس نداشت گفتم من سالها پیش دوستی با اسم و فامیل شما داشتم ک شمارشو گم کردم گفتم شاید شما باشی یهو عکسش اومد بالا بعد گفتم نه اون نیستی عکسشو ورداشتم رفتم یه چت فیک واتساپ ساختم شماره و عکس دختره رو گذاشتم رو پروفایلش و از طرف اون با خودم چت کردم و تو چت هر سرنخ و نشونه ای ک خودم تو اون مدت پیدا کرده بودم رو توضیح دادم از زبون دختره بعدم شات گرفتم از چتا و یروز سر فرصت اوردم نشون شوهرم دادم و ازش اعتراف گرفتم و بعدم ب دخاره زنگ زدم جمعش کردم منتها هیچکدوم از اینکارا تا زمانی ک شوهرمو از زندگیم پرت کنم بیرون ارومم نمیکنه

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
صیغش میکنه بعد چکار کنم 

پیگیرام باشی وقیح تر میشه صیغه اش میکنه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
وقتی میدونی با کسیه چرا بچه آوردی همون موقع جدا میشدی الان با دوتا بچه پاگیر شدی

گف ازش دست کشیدم خدا ازش نگذره هزار باربش گفتم اگر اونو میخوای بچه هامو بده بزار برم 

2810