2777
2789
عنوان

بچها پسرم کوتاهه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ۴سالش بود، ۲سال عقب بود. الان چن سالی هست که تحت نظر دکترشه. 

چی داد دکترش

بلند شد

چقد طول کشید بلند شه؟

مشکلی پیش نیومده بخاطر داروها

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
چی داد دکترش بلند شد چقد طول کشید بلند شه؟ مشکلی پیش نیومده بخاطر داروها

قدش اره. تو دو ماه، دو ماه نیم ۶سانت بلند شد طوریکه همه متوجه قدش شدن. داروی خاصی نبود. پودر گین اپ، سانستول و شربت زینک که اصلا رو اشتهاش تاثیری نداشت. گین اپ رو که اصلا نمیخورد. حالش بهم میخوردمن ماهی یه قرص ویتامین دی پنجاه هزار میدم. و ورزش کششی باهاش کار میکنم. خیلی اثرش بیشتره

من همین یه دونه ام!
اینم اول شهریور۹۷هست. تا دوسالگی رشد عالی بعد اون‌متوقف

منم پسرم کوتاهه  پنج سالشه ۱۰۵ سانته  من هر چی دادم تاثیر نداشت دیگه اگر ژنتیکی باشه نمیشه کاری کرد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
قدش اره. تو دو ماه، دو ماه نیم ۶سانت بلند شد طوریکه همه متوجه قدش شدن. داروی خاصی نبود. پودر گین اپ، ...

الان از چی نتیجه گرفت که بلند شد پسرتون؟اگر گین آپ اینارو نخورد؟

منم پسرم کوتاهه  پنج سالشه ۱۰۵ سانته  من هر چی دادم تاثیر نداشت دیگه اگر ژنتیکی باشه نمیشه ...

وای نگو میشه هنوز کوچیکه

من امیدوارم

من امروز رفتم مدرسه پسرم  کلاس هفتمی ها هتوز خیلی هاشون رشد نکرده بودن و کوتاه بودن مکه اینا به بلوغ نرسیدن پس چرا بلند نمیشن  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
من امروز رفتم مدرسه پسرم  کلاس هفتمی ها هتوز خیلی هاشون رشد نکرده بودن و کوتاه بودن مکه اینا به ...

امه کوچکترا از پسرم بزرگترن

خ غصه میخورم

الان از چی نتیجه گرفت که بلند شد پسرتون؟اگر گین آپ اینارو نخورد؟

سانستول میخورد، شربت زینک هم ولی اثری رو خوراکش نداشت که بیشتر بشه و بخوره نه. نمیدونم واقعا. مامانم میگه مزاج بچه هی تغییر میکنه. با دکترش حرف زدم گفت اره همینطوره. و اینکه هر دوهفته یه بار روال غذاییشو تغییر میدم. مثلا شیر نمیخورد اصرار نکردم. ندادم تا دو سه هفته بعد با مقدار کم دوباره دادم خورد. اینجوری. ورزشم که دایم

من همین یه دونه ام!