2777
2789
عنوان

۷ ماهمه رفتم سونو گفتن وزن بچه کمه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هفت ماه به بعد بچه وزن میگیره حتی دوست نداشته باشی یا میل نداشته باشی هم بزورم که شده بخور بعد هاهمیشه بچت لاغر میشه زود به زود مریض میشه ،تخم مرغ  سیب زمینی ابپزبخور ابمیوه های طبیعی بخور سیب بخور مغز گردو اجیل بی نمک انجیر خشک قیصی ،عدسی لوبیا سبزیجات 

وزن بچت چند بود؟

شنیدم که میگن ماهیچه خوبه و کره بریز تو برنجت.

بستنی و ماکارونی هم برای وزنگیری خوبه

نگران نباش سونو همیشه که وزن بچهها رو نمیتونن درست بگن گاهی اشتباه میکنن

۸۰۰ گرم

وای جوجم

وزنش خیییلی کم بوده،روزی دولیوان لیدی میل رو حتما بخور 

وزن بچه من اخر هفت ماه ۲ کیلو بود یعنی سونوگرافی ۳۱ هفته

من چیر خاصی هم نمیخوردما اشتهامم بده فقط توبارداریم بستنی زیاد خوردم،تازه من تا اول ماه ششم حالم بد بود هرچی میخوردم بالا میاوردم مکمل هاروهم استفاده نکردم😑

عزیزم من ۸ ماهه بودم رفتم سونو گفتن که وزن بچم خیلییی کمه ۱۶۰۰ بود اینقدر وزنش کم بود که برام سونوی رنگی نوشت ببینن مشکل بچه چیه ولی خداروشکر بچم سالم بود فقط چون که خودم درست تغذیه نمیخوردم وزنش کم بود ولی همین که از دکتر اومدم بزور خوردم تا بچم ۳۱۵۰ به دنیا اومد که اونم این مدت خودم مریض شدم بازم کم خوردم وگرنه بیشتر میشد وزنش

تخم مرغ شیر محلی مغزیجات خرما کله پاچه گوشت کبابی بستنی و دلستر  شیر موز خیلییی بخور 

من روزی یکی دوتا دلستر میخوردم 

وزن بچه ت چند  شاید دوس نداشته باشی از غذای خودت بخوری  مادر یا مادر شوهرت اگه امکانش هس ...

800گرم:)

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤