2777
2789

تو تاپیک قبلی توضیح دادم .شوهرم فهمیدم گوشی مخفی داره گوشی نوکیا صفحه کلیدی از این گوشی ساده ها رمز داره کسی می‌دونه چجوری میتونم باز کنم اگه گوشی رو ببرم مغازه های موبایل بغلش رو میتونن باز کنند ؟

اکثر مردا یدونه گوشی هوشمند دارن یدونه هم از این گوشی لپ لپیا

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثر مردا یدونه گوشی هوشمند دارن یدونه هم از این گوشی لپ لپیا    

شوهر من یک گوشی کلیدی و یک گوشی هوشمند داره که من خبر دارم یکبار مچش رو گرفتم الان دو سه روزه فهمیدم یکی دیگه هم مخفی داره من خبر نداشتم 

سیم کارت و بنداز رو گوشیت ببین چی ب چیه ب همسرتم بگو  رمز و بهت بگه ببین تو گوشی چ خبره

گوشی رو شب ها از سرکار میاد می‌بره تو پارکینگ قایم می‌کنه صبح ها برمیداره پارکینگ و زیر زمین بزرگه دنبال گشتم پیدا نشد ولی یه فکر دیگه کردم برای پیدا کردنش امیدوارم امشب جواب بده . 

خب اره بازش میکنن ولی چطور میخواببریش مگه باشوهرت نیست؟

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله
بیشتر ببینید