2777
2789

اینو ی خانوم بهم معرفی کرد برای دردو و التهابه مفاصله 

برای مادرم سیاتیک داره کسی مصرف کرده👇🏻

آوودین 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

خیر 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزن تو نت دقیق در بیار برا چی خوبه یا چه عوارضی داره گلم اینجور مطمئن تره چون بدن با بدن فرق میکنه

فقط خدا وبس.... نوع حرف زدن هر کسی نشونه شخصیت وشعور وتربیت وفرهنگ خانوادگی اونه. 
بزن تو نت دقیق در بیار برا چی خوبه یا چه عوارضی داره گلم اینجور مطمئن تره چون بدن با بدن فرق میکنه

ی داروی گیاهیه ک توش عصاره سویا و زنجبیلو اینا داره 

من استفاده میکنم راضیم دردم آروم شده

فقط برا سیاتیک برا دیسک و ارتروز وروماتیسم چطور؟ 

فقط خدا وبس.... نوع حرف زدن هر کسی نشونه شخصیت وشعور وتربیت وفرهنگ خانوادگی اونه. 

نشنیدم تا به حال...

اینه؟

کپسول آوودین هولیستیکا با منشا کاملا طبیعی، حاوی عصاره زنجبیل، سویا و آووکادو بوده که درد و التهاب مفاصل را کاهش داده و از تخریب غضروف ها پیشگیری می نماید. ترکیبات موجود در زنجبیل، سبب کاهش التهاب و کاهش درد می شود.

کپسول آوودین هولیستیکا به مدت ۳ ماه تا ۳ سال و با تحریک ساخت کلاژن و پروتئوگلیکان باعث بازسازی غضروف، کاهش سرعت پیشرفت آرتروز و کاهش دردهای مفصلی می شود. علایم کمبود ویتامین D₃، تشدید پوکی استخوان، افزایش احتمال شکستگی های استخوانی، التهاب مفاصل، سرطان های شایع، بیماری های خودایمنی، فشارخون بالا و بیماری های عفونی است؛ به همین دلیل جهت پیشگیری از کمبود D₃ که فاقد لانولین بوده و از منابع طبیعی غیرحیوانی تهیه می شود، این ویتامین به این کپسول اضافه شده است. ترکیبات موجود در زنجبیل، با مهار آنزیم های سایکلواکسیژناز و لیپواکسیژناز سبب کاهش سطح پروستاگلاندین ها و لوکوتری آن ها می شوند و در نتیجه التهاب و درد را کاهش می دهند.

مادرتون ک استفاده میکنه دردش اروم شده حالا؟؟؟ منم پادرد امونمو بریده جدیدا دندون دردم اضافه شده از ...

هنوز نگرفته بخوره متاسفانه 

اما احتمالا جواب بده 

ی داروی گیاهیه ک توش عصاره سویا و زنجبیلو اینا داره 

زنجبیل اگر مشگل معده نداشته باشه برا همه چی عالیه

نشنیدم تا به حال... اینه؟ کپسول آوودین هولیستیکا با منشا کاملا طبیعی، حاوی عصاره زنجبی ...

مرسی گل من 

خودم خونده بودم خواستم بپرسم کسی استفاده کرده اخه میترسم مادرم بدتر شه هفت سالع دکترم نرفته 

من استفاده میکنم راضیم دردم آروم شده

لطفا جواب بدین برا چی مصرف میکنین برا سیاتیک؟!