2777
2789

نمیشه با اسکرین ثابت کرد؟؟خیلیی حالم گرفته شده چتاشون تو واتساپه و پیامکی خیلیی بده من فکردم میشه ثابت کرد .😞😞رفتم شکایت کردم.میگن شاهد میخاد اینا فایده نداره خودمو محکوم میکنن.کسی چیزی میدونه ؟؟؟

همه دنیا تویی باقی همش یه بازیه❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیانت ؟ اگ خیانته ولش کن .... ب روش نیار بخدا بدتره  ی مدت بره خودش خجالت مبگشه برمیگرده  ...

الان دوماهه با بچم اومدم خونه بابام .البته خودش دعوا راه انداخت.نمدونم چیکار کنم .برگردم؟؟ازم خواسته پیامکی که برگرد نمیدونم بازیشه .چون رفتم مهریه و نفقه شکایت کردم

خیانت ؟ اگ خیانته ولش کن .... ب روش نیار بخدا بدتره  ی مدت بره خودش خجالت مبگشه برمیگرده  ...

بخدا ۷ ساله تحمل کردم .۷ سالو خیانت کرده و درس نشده .ایندفهم که فهمیدم زنه شوهر داره 😔

بخدا ۷ ساله تحمل کردم .۷ سالو خیانت کرده و درس نشده .ایندفهم که فهمیدم زنه شوهر داره 😔

مثه اشغال پرتش کن تموم مهریتم ازس بگیر.لایقش همون زنای خ رابن

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جداشیم💔
خب ااخه تو شرایط الانمم نمیدونی چه وضی دارم .نمیدونم چرا اینجوری شده 

بچت به یه مادر قوی احتیاج داره ن ی مادر ضعیف ک بگه همه چی دید و دم نزد.حالم بهم خورد از پیاماش

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جداشیم💔
خب ااخه تو شرایط الانمم نمیدونی چه وضی دارم .نمیدونم چرا اینجوری شده 

خونه بابامم با یه بچه شیطونه تخس و لجباز .غیر من دوتا بچه هستن ک خوههر برادرامن اینا اصلا باهم نمی سازن همش باهم دعوا سر بچه ها با مادرم یکم تنش پیدا کردبم .مامانم بهم میگه بچتو بده هفته ای دوبار ببینش .