2777
2789
عنوان

صلوات به نیت هم دیگه

137 بازدید | 28 پست

بچه ها خیییلی برام دعا کنین خییلی بهم سخت میگذره 

هرکی به نیت حل مشکلم دو تا صلوات بفرسه بنویسه اینجا منم به نیتی که اون میخاد چهارتا صلوات براش بفرستم

من صبیحه ام صدام بزنین صبیحه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صلوات فرستادم برات خواهر شمام منو دعا‌کن خیلی گرفتارم..

منم دوبرابر برای شما فرستادم ایشالا با دعا در حق هم دیگه مشکلات همه رفع شه

فرستادم شمام منو دعا کن که مادر بشم و بچمو سالم بغل کنم و همه چی تا اخرش خوب پیش بره و پلاکتمم بالا اومده باشه ممنون 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
برات ۱۰ تا صلوات فرستادن عزیزم تو هم منو دعا کن که به حاجتم برسم

عزیزدلمی 

شما که منو شرمنده کردی 

الهی خدا مشکلاتتو رفع کنه و حاجت روا شی 

منم برای شما ۲۰ تا فرستادم. 

فرستادم شمام منو دعا کن که مادر بشم و بچمو سالم بغل کنم و همه چی تا اخرش خوب پیش بره و پلاکتمم بالا ...

اره عزیزدلم چرا که نه از اعماق وجودم دعات کردم و برات دوبرابر صلوات فرستادم

الهم صل علی محمد و آل محمد

انشالله مشکل همگی حل بشه خداوند هرگز بندگانش را رها نخواهد کرد.

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .