2777
2789
عنوان

دیروز دخترم بردم دکتر غدد....

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 86 پست
پلاکت دخترتون مادر زادی پایین هست ؟

نه از شانس کج من با یه عفونت اومد پایین بالا نرفت که نرفت عفونت ادراری زد به کلیه هاش بعد از اون اینجوری شد هرازمایشی خودم باباش ودخترم انجام دادیم هیچ نبود دکتر میگفت بخاطر عفونت شدید بود ومغز استخوانش تنبل شده پنج سال دخترم زجر میکشه

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه از شانس کج من با یه عفونت اومد پایین بالا نرفت که نرفت عفونت ادراری زد به کلیه هاش بعد از اون این ...

انشاالله به حق پنج تن خوب بشه دعات میکنم شرمنده این پایین بودن پلاکت براش چه مشکلی ایجاد کرده؟

خدا کنه ممنونم ولی تو طایفمون اصلا قد کوتاه نداریم داداشای خودم نزدیک ۱۹۰هستن وتو طایفه همسرم هم قد ...

نمیشه کوتا من توخانواده خودمون چهارتا از خواهر برادرام کوتاه تو خانواده شوهرم هم یه خواهر شوهر دارم اونم کوتاه اینا بیشتر ارثی

انشاالله به حق پنج تن خوب بشه دعات میکنم شرمنده این پایین بودن پلاکت براش چه مشکلی ایجاد کرده؟

سرگیجه کبودی دست پا بدون دلیل یاضربه وبی اشتهایی وزود خسته میشه البته الان خودم کامل فهمیدم رفته بالا شده بود 150 هزار خدا کنه همین جوری بره بالا خودم تو 31 سالگی کل موهام سفید شده دخترم هم نابود شده

این خانم بچه رو ۹سالگی برده کجا دیره😐

خواهر من پسرش ۱۴ سالشه،قدش ۱۴۰😐😐😐😐

فقط ب این فکر هس ک طلا اضاف کنه پول جمع کنه😑

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

دراصل هرسه ماه یه بار قانونن باید ازمایش چکاب بدن واینکه مغزیجات خیلی خوبه گوشت مرغ ماهی وحیوانی خوب استرس ناراحتی اصلا خوب نی خنده بازی ورقص دکتر میگفت عالی واب هوای پاک که من بندرم هواش کثیف من دخترم زیر نظر دکتر هادی متقی پیشه واقعا کارشون عالی

سرگیجه کبودی دست پا بدون دلیل یاضربه وبی اشتهایی وزود خسته میشه البته الان خودم کامل فهمیدم رفته بال ...

ان شاالله خوب میشه واسه سلامتیش حمد و صلوات میفرستم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
این خانم بچه رو ۹سالگی برده کجا دیره😐 خواهر من پسرش ۱۴ سالشه،قدش ۱۴۰😐😐😐😐 فقط ب این فکر هس ک ط ...

14 سال خیلی کمه قدش بعضی ها اصلا کار نداره دختر داداش خودم کوتاه بهشون گفتم میگن که خوبه میخواد چکارش کنه واقعا هم واز نظر مالی هم خوبن بعضی بی اهمیت این حرف ها براشون دختر 12 سالم رو میگن دیر بردی

14 سال خیلی کمه قدش بعضی ها اصلا کار نداره دختر داداش خودم کوتاه بهشون گفتم میگن که خوبه میخواد چکار ...

خوبه ک شما مادر پیگیری هستین.خواهر من نشسته ک بچه خودش قد بکشه😑پسر بزرگش ۱۶سالشه بالای ۱۷۰.عقلش نمیرسه این بچه سوخت تو قد

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
دخترا تاکی قد میکشن 

فک کنم تا ۲،۳سال بعد پریود.

مثلا دخترداییم تا۱۳سالگی همینطورررر قد میکشید،کلا خیلی دراز بود نسبت ب همسن‌سالاش.۱۰سالگی پریود شد،الان نزدیک ۱۵سالشه.قدش ۱۶۵موند

فک کنم تا ۲،۳سال بعد پریود. مثلا دخترداییم تا۱۳سالگی همینطورررر قد میکشید،کلا خیلی دراز بود نسبت ب ...

اخه دخترمنم ۱۵سالش قدش ۱۷۳٫۲هست نزدیک دوسال هم پریود میشه دوست نداره دیگه قدش بلندترشه

2810