2777
2789
عنوان

میترا الف میشه بیای یا کسایی که توی تاپیکش بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست
پانیذ حتما حواست جاهای دیگه بوده
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من سرم اونا درد میکنه و چشام یه طوری هست انگار خمارم دستام هم درد میکنن
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
ایلین دلیلتون چیه یعنی اگه کسی یوگا کار کنه شیطانیه؟ حتی اگه مبداش از هندو و شیطان وغیر باشه اما تا اندازه ایش که انرژی بد رو دور میکنه و انرژی مثبت میاره سلامتی عکر و ارامش میاره خوبه همش نکته های مثبته
Lilypie Maternity tickers
پانیذ من تا حالا یوگا رو تجربه نکردم که ببینم اصلا انرژی مثبت میده یا نه اما راجب این موسیقی میگم برگرفته از آیین هندوهاست از کجا میدونی چاکراهای بدنتو به روی انرژی مثبت باز کنه شاید انرژی های منفی رو جذب کنه بهرحال آیینی که با شیطان سر و کار داره رو هیچ وقت نمیشه بهش اعتماد کرد درضمن من نظر خودمو گفتم شما دوست داری برو گوش بده