2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16839 بازدید | 301 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما خودت انجام دادی؟نتیجه گرفتی؟

برای چندوورد بله...اما برای دومورد هنوزاوکی نشده ببینم نتیجم باخواب یکی بوده یانه...تعبیرخوابم خیلی مهمه.من گاهی اشتباه تعبیرکردم.بعد اوکی شدن فهمیدن اشتباه تعبیرکردم.

خدایااااا شکرت...
ممنون عزیزم امشب حتما انجامش میدم❤❤

قربان شما موفق باشی عزیزم....

انشاالله خواب خوب ببینی

فقط نیت واضح ویه نیت کن..یعنی مثلا من وشوهرم دوباره اشتی میکنیم سرخونه زندگی برگردیم

یا نیت کن چیکارکنم شوهرم بیادسمتم اشتی کنیم..اینطوری.20تا نیت نکنی..روبه قبله درست بخوابی غلط نخوابی.وکلا درست همشو انجام بده..متن صفحه اول روبخون.جاییی ابهام داری بپرس الان

خدایااااا شکرت...
باشه عزیزم متن اول صفحه رو خوندم ،انشالله خواب ببینم❤

انشاالله با بقین واطمینان به این روش بخون..ادمایی بودن جواب نگرفتن..یا برعکس شده.امامن تجبه خودم رو گفتم..خدایه توفیقی بهم داده بود قدر نندونستم.. الان ازم گرفتش.دیگه خوابامو یادم نمیمونه...وانجام دادی به کسی جارنزن.من به خیلیااا میگفتم.یه شب که زدم توخواب جوابو گفتن اما گفتن چه فایده میری به همه میگی خخخخ

اخه من به همه دوستام میگفتم.به اینجا همه میگفتم..یعنی اینطوری نکن...بنظرم نیت دوم بهتره.چیکارکنی شوهرت باهات اشتی کنه

خدایااااا شکرت...

@مارشمالو00    

عزیزم از دعانویس کمک نگیر.چونه مه لکین.بجاش این روشو برو ..اگه خدابخواد البته..کامل توضیح دادم تو مفاتیحم هست این دستور.انشاءالله انجام بده کمک بگیر.اینجا نتیجه رو اعلام کننن...انشاءالله خواب وواقعیت درسته وکمکت میکنه

خدایااااا شکرت...
@مارشمالو00 عزیزم از دعانویس کمک نگیر.چونه مه لکین.بجاش این روشو برو ..اگه خدابخواد البته..کامل توض ...

اتفاقا قبلا یکی گفت انجام دادم واسه نیت دیگه ولی یه جیزی دیدم که ربطی به نیتم نداشت تو خواب بهم گفتن طلسمی دفن شده که سنگینیش دامن تورو گرفته و جاشم نشون دادن🥲

بعد از اونم هرچی خوندم دیگه خوابی ندیدم😢

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
اتفاقا قبلا یکی گفت انجام دادم واسه نیت دیگه ولی یه جیزی دیدم که ربطی به نیتم نداشت تو خواب بهم گفتن ...

خب شاید همون طلسم باعث شده نیتش انجام‌نشبعددقیقاهمین روش‌رو‌انجام‌داده؟من‌به بعضیا گفتم نتیجه درست گرفتن بعضیا غلط...حالا چرا غلط نمی‌دونم

چون‌روش‌درست منبعشم تومفاتیح..پس‌اگه‌غلط شاید چون ما انسان هستیم خطاکار یاشاید باور قلبی نداشتن به دستور یا غلط انجام‌دادی نمیدونم..من‌خودم‌زدم‌منتظرموندم‌اوکی‌که‌میشد متوجه میشد بانیتم‌یکی یانه...ساختی اشتباه تعبیرکردم

خدایااااا شکرت...