ببیین دل بخواهی که نیست هرچی دوست داری نشونت بدن...
مطلبی که نیت کردم رودیدم..چندین بارم امتحان کردم به روش های مختلف دیدم..حالامنتظرم توواقعت ببینم چطورمیشه..چون 3ماه پیش انجام دادم...زمانشو مثلاگفتم کی عقدمیکنم گفتن 1..حالانفهمیدم 1یعنی 1سال.برج1نمیدونم...یاگفتم کی باهاش اشتی میکنم عدد400نشونم دادن...من اینارو سردرنمیارم.منتظربایدبمونم تااتفاق بیوفته بعدمیفهمم.چون اولین تجربمه
بعدم یه سوال فقط...مثلایه شب نیت کم همسرم روببنم.وقتی جواب گرفتی...بپرس مثلاامسال عقدمیکنم؟؟وقتی جواب گرفتی چیزای دیگه
ببین من توخوابام چیزاییی غیرنیتمم میدیدم.مثلانیت کردم همسرم.بازخودشونشونم دادن.ریش داشت زیرپتوبودانگارناراحت بودهمچین چیزی...بعدتوخواب خودم به خودم گفتم چراریش داره اینا..بعدخودم به خودم بازگفتم احتمالا ازدوری منه
بعدتوبیداری فکرکنم دیدم..مطمئن نیستم اما احتمال خیلی زیادمیدم خودش بوده باشه.وقتی توماشین ردشد.اولا رنگ ماشینش خودش بود.دوما وقتی دیدم یادخوابم افتادم ریش داشت جدی بوداینااااا...اونم مستقیم نگاه میکردیه لحظه برگشت نگام کرد...میگم مطمئن نیستم امااحتمالاخودش بودچون یادخوابم افتادم که ریش داشت.خداهرجورصلاح بدونه نشونت میده
یه باردیگه چهرشونشونم ندادن.اخه من خییلی امتحان کردم....این اواخرهرچی امتحان میکنم چهره نشونم نمیدن.اماتویه خوابم باطرفم میدونستم دوستم که خانوادمم انگارمتوجه شده بودن.میخواست جدی بشه