2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16826 بازدید | 301 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما من ناخن هاج کاشته 

چی بگم عزیزم.تومفاتیح نوشته بدن پاک...یعنی غسل گردنت نباشه...یه خانمی اینجابا کاشت ناخنم خواب دید.امامن نمیدونم چطوره راسته یانه.من دستور مفاتیح رونوشتم

حالااگه میتونی دربیار.غسل هاتو انجام بده که پاک باشی

خدایااااا شکرت...
اره عزیزم عروسی کرد. نه دوست نبودیم. 

عزیزم‌ من‌برای ازدواجت گفتم.مثلانیت‌کن‌همسرتو ببینی.یا باکی عروسی میکنی.یا کی‌عروسی میکنی....اونو‌ول‌کن.انشاءالله‌یکی خیلی بهتر گیرت بیاد‌که‌بگی‌بهترنشد

خدایااااا شکرت...
مرسی عزیزم .دیگه برام مهم نیست. شاید اصلا قسمتم ازدواج نباشه.

نه اینطور نگو.شایدبااون‌خوشبخت‌نمیشدی..میدونم‌سخته من‌خودمم با کسی گه دوست دارم‌الان‌قهریم...درکت میکنم...اما‌انجام‌بده.بعضی ادما از دور قشنگن...ببین‌من‌از یکی قبلاخوشم میومد هم‌ظاهری هم کار پول خانواده و.......باپیج فیک پیامش دادم جواب داد و شروع کردچت...بدم اومد...از دور قشنگن

انشاءالله یکی بیاد عالی تر قبلی تاعشق واقعی تجربه کنی.بخون وتوخواب بخواه نشونت بدن

خدایااااا شکرت...
باشه چشم عزیزم

خیلی سخته خیلی..خووم‌انقددد دلتنگ شدمکه بعد۳ماه خواستم‌پیامش‌بدم.اما‌کنترل کردم..خیلی احساسیم‌اخه...اینبار نوبت اونه

اصلانمیدونم‌اونم‌از دوریم ناراحته یانه..بامثل من دلتنگ‌میشه یانه...امایکم‌گریه کردم‌دعاخوندم‌اروم شدم..پناه برخداتوهم‌همینطور.حتما‌ازدواج میکنی شک نکن‌.

خدایااااا شکرت...