2777
2789
عنوان

دفع مخاط ژله ای (بلغم)...خستم کرده😭حالت بهم نمیخوره بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 28824 بازدید | 189 پست
شاف مزالازین وقرص سولفاسالازین..اینا ۶ ساله استفاده میکنم قبلشم یه مدت فقط شاف اساکول بود.

انشاا ک زود خوب شید...تا آخر باید استفاده کنید؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بااین علاعم بعید میدونم ....همش میگم کرون دارم  چون فیستول هم داشتم  فیستول شما شکمی یا ...

سلام دوست خوبم  پدرم آبسه  و فیستول داشت  ۶ ماهه عمل کرده  ولی دوباره عود کرده   خودم هم همین مشکل رو دارم  نمیدونم چکار کنیم  دوباره پدرم جراحی بشه ؟  خودم چی   ؟ برا پدرم  باسن بود  خودم چند میلی مقعد        شما کامل خوب شدید کاش یه تاپیک در موردش بزنی  برا بقیه کمکه بزرگیه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
سلام دوست خوبم  پدرم آبسه  و فیستول داشت  ۶ ماهه عمل کرده  ولی دوباره عود ...

سلام گلم ..پدرتون هم التهاب روده دارن؟

والا ایقد تاپیک زدم که دیدم فقط تاثیر منفی روم گذاشته 

خودتون هنوز عمل نشدید؟

منم شنیدم که ابسه وفیستول عود میکنه 

یعنی فیستول باز شده به باسن ؟از پدرتون 

چقد ارث تاثیر داشته از شما ...خودتون دخترتون پدرتون ...پس واقعا ارثی

سلام گلم ..پدرتون هم التهاب روده دارن؟ والا ایقد تاپیک زدم که دیدم فقط تاثیر منفی روم گذاشته  ...

ممنونم که جواب دادید  راستش تأثیر منفی داره ولی به نظرم برا بقیه مفیده  تقریبا همه تاپیکا های مربوطه رو خوندم         پدرم بررسی نشده که التهاب داره یانه ۹۰ سا لشه   ولی آبسه ۷ هشت سانت با مقعد فاصله داره  عمل شد ولی دوباره ترشح داره  ولی بزرگ نشده  زخمش هنوز سوراخه  یعنی اندازه ۵ ریالی  سوراخه تا داخل   فک کنم این برا همیشه باز بمونه نشیمنگاه شه                  ولی برا من نزیک ۲ میلی مقعده  یه سوراخ اندازه ۲ برابر انتها سوزن  از وقتی التهاب و زخم روده تحت درمانه دیگه ترشح چرکی ندارم  ولی  خیلی عذر می خوام  نشت  مدفوع دارم  از همون سوراخ کوچولو         اصلا این سوراخ کوچیک بسته می شه  ؟؟      قبل از عمل پدرم  یکی از دکترا کولونوسکوپی  نوشت  که انجام ندادیم  چون به حدی درد داشت که طاقت نداشت تحمل کنه  و مجبور شدیم دکتر دیگه بریم و عمل کنه     الانم بزرگ نیس ولی ترشح داره      واقعا حالم بد شده از وقتی فهمیدم دوباره عود کرده  دکتر چرک خشک کن داده    تا ببینم چی میشه  چون شهر دیگس  خیلی سخته  پیره  دکتر آوردنش سخته  خیلی                  خدا کنه با دارو مشکل بر طرف شه       در د خودم یه طرف      پدرم یه طرف    بد بختی   پیگیری درمانش با منه  و سختمه        مسئولیت سخته  

ممنونم که جواب دادید  راستش تأثیر منفی داره ولی به نظرم برا بقیه مفیده  تقریبا همه تاپیکا ...

بین پدرت ربطی ب روده نداره ...چون مسن هست اینجوریه ....دیگع کولنوسکوپی نکنش گناه داره سنش بالاست اذیت میشه ...محل عمل پدرت به مرور گوشت پر میکنه ....

مگه محل عملش گوشت پر نکرده؟؟؟

خودتم به نظرم بیماری کرون دارید که فیستول شده ...وباید حتما پیگیر باشی ببینی کرون هست یانه ..اگر کرون باشه با امپول رمیکید کنترل میشه فکر کنم 

ممنونم که جواب دادید  راستش تأثیر منفی داره ولی به نظرم برا بقیه مفیده  تقریبا همه تاپیکا ...

چون پدرت ابسه عمل کرده شده فیستول ...چون معمولا ابسه چه عمل کنی چه نکنی میشه فیستول 

فیستول خودبه خود بسته نمیشه ....حتما باید عمل بشه 

اگر کرون داشته باشید عمل نمیکنن برات ....با امپول کنترل میکنن

شقاق داشتید که شده فیستول ؟ دکتر نگفته عمل کن؟

یبوست  وشقاق و همورئید داشتم  که مراجعه کردم برا عمل که جراح به دکتر گوارش مرجوع داد که باید روده بررسی شه و علت فیستول معلوم که کولیت زخمی تشخيص داده شد  الانم  دیگه دارو نمی خورم  چون دکتر گفت خوب شدم       تا سه ماه دیگه که باید به دکتر مراجعه   دارو نمی خورم  ببینم اجازه عمل میده   قبلش اجازه نمی‌داد چون کنترل نشده بود

چون پدرت ابسه عمل کرده شده فیستول ...چون معمولا ابسه چه عمل کنی چه نکنی میشه فیستول  فیستول ...

اخه قسمت نشیمنگاه پدر مه  اونجا چرا باید آبسه بشه ؟  پدرم هم همیشه یبوست و نفخ داشت و معمولا اسهال بود ولی اصلا بررسی نکرده بود   زخمش بسته نشده   و هنوز چرک دفع می شه  جديدا خون هم دفع کرده   یه سوراخه که ۲ بند انگشت عمق داره  دکتر نخ گذاشته بود  تکان می دادیم عفونت میزد بیرون         من فک می کنم  عفونت داخلی باشه        من کولونوسکوپی نبردم  خودمو مقصر می دونم   حالم بده  و واقعا شرایط بدی رو گذروندیم برا پدرم سخت بود این عمل  خیلی اذیت شدیم

بین پدرت ربطی ب روده نداره ...چون مسن هست اینجوریه ....دیگع کولنوسکوپی نکنش گناه داره سنش بالاست اذی ...

من فک می کنم ببوست  شدید داشتم   فیستولم رو  گوشت مقعدم همورئید هم دارم   اصلا بهش فک می کنم اون سوراخ چطوری بسته می‌شه حالم بد میشه  الان ترشح نداره  اندازه ته سوزن ته گرده

من فک می کنم ببوست  شدید داشتم   فیستولم رو  گوشت مقعدم همورئید هم دارم   ...

فیستول تا زمانی عمل نشه اصلا بسته نمیشه خودبه خود بسته نمیشه وقبل از عمل مطمن بشو کرون ندارید 

زخم پدرتون هم که اندازه سکه باز هست تا ۶ماه باید گوشت پر میکرد اما چون مسن هستن گوشت پر نکرده 

وگرنه تا دوماه پر میکنه 

خیلی هم بهش فکر نکن که اذیت نشید 

پدرتون با کولنوسکوپی اذیت میشه مقصر شما نیستید 

اخه قسمت نشیمنگاه پدر مه  اونجا چرا باید آبسه بشه ؟  پدرم هم همیشه یبوست و نفخ داشت و معمو ...

یعنی نخ از داخل مقعد به سوراخ فیستول وصل بود؟

چون مسن هستن شرایطش سخته یکم 

کاش این بیماری وجود نداشت 

من از فکرش دیوونه شدم زندگی ندارم 

اخه قسمت نشیمنگاه پدر مه  اونجا چرا باید آبسه بشه ؟  پدرم هم همیشه یبوست و نفخ داشت و معمو ...

عمل خیلی سختیه ..من خودم خیییلی اذیت شدم 

خدا کمک کنه فقط 

بدترین عملی هست که دیدم خیلی بهم سخت گذشت وافسرده شدم 

عمل منم اندازه سکه ۵ریالی ۳بند انگشت گود بود