2777
2789
عنوان

دفع مخاط ژله ای (بلغم)...خستم کرده😭حالت بهم نمیخوره بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 28823 بازدید | 189 پست
ایقد ویروس گوارشی اومده میگم شاید ویروس گرفتم رودم عفونت کرده

شاید  کجایی ؟  دکترت خوبه؟  من که دارو مصرف می کنم  خیلی میشوم  مزالووور   روزی ۴ تا  رژیم سخت و سفت دارم  شیر و بستنی  لب نمی‌زنم  ولی حبوبات خیس کرده  تازگی می خورم  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم شما و دخترتون اسهال ابکی هم داشتید ؟که مثلا تا شب ۸بار فقط اب دفع کنید ؟ اسهال ناشی کولیت هم بو ...

نه   . فقط یبوست  و دل درد  اذیتمون می‌کرد  

یعنی کرون؟همونی که تاابد باید دارو بخورن؟ دفع خون هم داشتن؟

ر کولیت هم تا ابد باید دارو مصرف کنیم  تقریبا تا آخر عمر  مگه اینکه معجزه شه

یعنی همیشه یبوست داشتید ؟😅اصلا اسهالی نبودین؟ من فک میکردم فقط اسهال دارن  پس چطور دفع مخاط ...

اولش يبوست آخر مدفوع  آبکی و مخاط  یعنی  یبوست  همیشه بود  

عقلم نرسید از بقیه بپرسم اخه اونجا همه پیر بودن فقط من زیر۳۰ بودم  ببخشید شما چند سالگی مبتلا ...

. من  بیشتر از ۱۵ ساله یبوست  داشتم   سال ۹۵  و ۹۸ کولونوسکوپی   دادم  ۹۸ مشخص شد   دخترم  هم ۹۸  ۲۲ ساله          خودم  ۵۰ سالگی  ۳ سال پیش معلوم شد

علت این همه مخاط و قارو قور چی بود؟

غذای نفاخ    ویا شیر   و بستنی    و سردی     غذای گازدار  مثل دوغ  سیر    بادمجان   حتی پنیر و ماست  تا  ۱۰ متر صدای قاروقور شنیده میشه

به علاعم خودم مطمن نیستم کاش تکلیف معلوم میشد ترسم میریخت ....از شک و تردید وترس خستم  شما فیس ...

و لی دکترم گفت کولیت  دارم   چرا فکر می کنی کرون دارم؟  

چون دکترم میگفت ۹۰درصد کسایی ک فیستول دارن کرون دارن ...

شنیدم  کرون  از دهان تا مقعد زخمه  ولی من  انتهای روده زخمه    دوستم  پسرش کرون داره  

سردی هست.  طب سمتی رو پیشنهادمیکنم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

نه عزیزم من تازه متوجه بیماری م شدم رفتم کولونو انجام دادم منتظرم جوابش بیاد ولی تا اون موقع دکتر بر ...

انشاا چیزی نباشه ...

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
به من اینجوری نگفت .گفت فقط شیرو خامه نخور.البته بستگی داره فکر کنم اونایی که کرون دارن باید اینا رو ...

ببخشید شما مزالازین مصرف می‌کردید چن وقت

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک