2777
2789
عنوان

دفع مخاط ژله ای (بلغم)...خستم کرده😭حالت بهم نمیخوره بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 28895 بازدید | 189 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کولیت اولسر زور  دارم  چندتا دکتر گفتن  مخصوصا سبوس  غذاهای تفاخ   ...

خب قسمت کرونه یا رکتوم بستگی به اینا داره همه مثل هم نیست.من تقریبا از ۱۵ سالگی دارم الان ۳۵ سالمه

ببین من فرق کرونرو پرسیدم  دکتر گفت این دو انگار پسر عمو هستن  زباد فرقی ندارن   &nbs ...

کرون و کولیت؟

ولی دارو کرون خیلی سنگینتر 

فیستول عمل نشدید؟

فیستول شما اول ابسه بود یا شققاق؟

میگم من و برادرم هر دو با هم اسهال شدیدم ودفع مخاط داریم  ممکنه عفونت روده باشه؟ دقیقا زیر نا ...

عزیزم  نمی خوام بترسونمت  ولی این بیماری ارثیه   منم و دخترم  هم زمان تشخیص کولیت زخمی دادن  دفترم همش  دل درد و حالت تهوع داشت   برعکس من نداشتم   فقط یبوست داشتم برای عمل بواسیرم رفتم که دکتر گفت باید مشخص بشه علت چیه   

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
لابد الان عوض شده  چون همه چی اینترنتی شده زمان ما برگه میدادن   ناراحت نباش  &n ...

عقلم نرسید از بقیه بپرسم اخه اونجا همه پیر بودن فقط من زیر۳۰ بودم 

ببخشید شما چند سالگی مبتلا شدین؟

میشه بقیه هم جواب بدن بدونم

💔
کرون و کولیت؟ ولی دارو کرون خیلی سنگینتر  فیستول عمل نشدید؟ فیستول شما اول ابسه بود یا شققاق ...

فرق کرون  و کویت    نمیدونم دکتر گفت   من زمانی رفتم  که فیستول داشتم  خیلی دیر رفتم      شقاق داشتم  فکر نمی کردم بشه فیشول الکی دوا درمان سنتی کردم  و اشتباه کردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
یعنی کرون؟همونی که تاابد باید دارو بخورن؟ دفع خون هم داشتن؟

دفع خون هم داشتن 

دیگه نمیدونم کرون بود یا نه ولی همیشه باید دارو مصرف کنه پرهیز غذایی هم داشت یه مدت 

الان اگه یکم سردش بشه دفع بلغم داره

حال ما خوب است اما دیگر مانند گذشته نیستیم...