2777
2789
عنوان

شنیدن صدا در سر

11885 بازدید | 36 پست

بعضی موقعا، یه صداهای آزاردهنده پچ پچ مانند...انگار چن نفر دارن حرف میزنن با هم دربارم یا مثلا توضیح میدن اتفاقایی ک میفته رو .... نشونه چیه برا چی باید همچین صداهایی بشنوم ؟ 

کسی میدونه؟ میشه اگه بدونید بگید چون خیلی اذیت میشم .. 

فقطم تو خونه میشنوم،،، بیرون جاهای دیگه اصلا نمیشنوم

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                      لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم دیگه ای هم داری ؟؟زود عصبانی میشی؟؟تنهایی رو دوسداری؟

عصبانی ک آره خیلی .. ولی خب واکنشی نشون نمی‌دم اصلا ..

تنها هستم نه اینکه دوست داشته باشم تنها باشم ...

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                      لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بیشتر ببینید
عصبانی ک آره خیلی .. ولی خب واکنشی نشون نمی‌دم اصلا .. تنها هستم نه اینکه دوست داشته باشم تنها باشم ...

عزیزم توهم بینایی داری؟؟؟ببخشبد دارم میپرسم ...استرسی هستی؟

27سالمه  
عزیزم توهم بینایی داری؟؟؟ببخشبد دارم میپرسم ...استرسی هستی؟

نه .. آره استرس و اضطراب شدید دارم با تپش قلب و معده درد از شدت استرس 

بیشتر ببینید

همونجوری که دوستان اشاره کردن چندین فاکتور رو بررسی کن 

امیدوارم مشکل خاصی مثل اسکیزوفرنی نباشه

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

چ منشاء روانی مثل وسواس فکری چ منشاء جسمی مثل عفونت گوش یا هرچیزدیگه... راه آخر که جیبت رو میزنن وبایدتاآخرعمرت موش آزمایشگاهی بشی:مراجعه ب پزشک متخصص برای بدترشدن و بیچاره شدنت! راه دوم که کم هزینه و کم عوارض و موثرتر و سریعتر از راه قبلی است:مراجعه به متخصص باتجربه طب سنتی. 

راه اول که ماندگارترین و موثرترین و نسبتا کم هزینه ترین و منطقی ترین راه هست:به اذای هرسه روز کار یک روز رو صرف عشق و حال ازهرنوعی که برای سلامتی روان و جسمیت بیخطر یا (کم خطر😈) هست انجام بده.تور،مسافرت،استخر و سونا، رقص، جشن، مهمونی، پیکنیک،دیش دان داران،ورزش، شهربازی، فیلم طنز،کوهنوردی، باغ وحش،(بستگی داره اون ته دلت اون سخنگوی منطقی و فرمانده ی لش بگه چی کنی الان خوبه واست)! فقططط افراط نکن! تفریط هم نکن! و مهمتر ازهمه اینکه... احمق نباش! 

چ منشاء روانی مثل وسواس فکری چ منشاء جسمی مثل عفونت گوش یا هرچیزدیگه... راه آخر که جیبت رو میزنن وبا ...

بنظرتون واقعا جواب میده؟منم این مشکلی ک گفتن رو دارم بجز بخش استرس و اضطراب که میزنه ب معدشون.من این مشکلو ندارم ولی صداهایی میشنوم تو سرم گاهی جوری هم نیست ک فکر کنم جایی شنیده باشم و ناخودآگاه بیاد تو فکرم ن

سلام منم مث شمام و علائم بدتر داشتم میخاستم یدونم شما خوب شدین؟من از بچگی اینطور بودم انگار تو سرم ی نفردیگم زندگی میکرد حرف میزدن حرفای نامفهوم و انگار تیراندازی بود.ممنون میشم جواب بدین

سلام منم مث شمام و علائم بدتر داشتم میخاستم یدونم شما خوب شدین؟من از بچگی اینطور بودم انگار تو سرم ی ...

سلام عزیزم نه مدام میشنومشون خیلی خسته شدم

باز اینکه بدونی کامل از خودته خوبه ،من چون از بچگی اینجوری نبودم و بعد یه اتفاقی اینجوری شدم همش توهم میزنم کار ی کسیه🥲🤦🏻‍♀️

بیشتر ببینید