2777
2789
عنوان

پوسته پوسته شدن سر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 52749 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریزش مو نمیاره سرکه؟

سرکه مو رو خشک میکنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
شوره نیسن منم دیدم  پوست سره فقط  شوره مثل دونه نمک ریزه

همون پوسته هاي بزرگ هم شوره بهش ميگن 

بعضي اوقات هم بخاطر پسوريازيس يا صدف هست 

ولي در نهايت ب پوسته ريزي شوره ميگن 

يه نوع قارچ يا درماتيته 

عزیزم داخل شامپوت سرکه سیب بریز  موقع شستشو چشات بسته باشه که نسوزه  دوبار مصرف کنی برای ه ...

من ۱۰ بار زدم اینو خوب نشد مشکل اسی دارم منم

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم

انگارپوست سر کنده میشه 

دست ک میزنی لباست پرمیش ازهمون پوسته هااره؟ 

وای خیلی بده

من این مریضیوگرفتم

وقتی روسری سرم بودجلوموهام پوست پوست بود ک چقدبدبودخدایا حالابیاب همه بفهمون موهات تمیزه 

فک میکنن سرت کثیفه حتما

اصن فایده نداره  قرمز و متورم میشه تا حدی ک میسوزه

و بازم روز از نو روزی از نو

من میام از حموم ناخون میزنم قشنگ مشخصه پوست سرمه که کنده میشع

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
صدف چیه

صدف ی نوع  بیماری پوستیه ،پسر من داره البته تشخیص پزشک بوده ،کف سرش پوسته پوسته میشه بعد شوره میزنه

ایشون هم باید برن دکتر

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)