2777
2789

چه شامپویی و چه روغن یا کرم مویی بعد حمام بزنم براش ک هم اسیب نزنه هم تقویت کنه موهاشو 

یکم کدره 

سه سالشه

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   
تو شامپوش سرکه سیب بریز

سرکه و گلاب  باعث سفیدی مو میشن 

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنس موهاش همینه ولی خب 

تخم مرغ بومی موهارو براق میکنه 

آب برنج رو با تخم مرغ مخلوط کن و بزن به موهاش تا چندساعت 

بعد با شامپو بچه بشور

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بچه ها موهای دختر منم عین سیم ظرفشوییه...خیلی خوش رنگه.. طلاییه اما ایقد زبر و وز و فره ...چی بزنم به نظرتون؟  6 سالشه..یه جا نمی مونه دوست داشتم کراتین کنم موهاشو...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
گلاب رو میدونم اما فکر کنم سرکه سیب اینطوری نیست  مطمئنید؟

اره عزیزم سرکه موها رو سفید میکنه ؛ دکتر که منع کرده حتی طب سنتی هم میگه استفاده نکنید

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
بچه ها موهای دختر منم عین سیم ظرفشوییه...خیلی خوش رنگه.. طلاییه اما ایقد زبر و وز و فره ...چی بزنم ب ...

براس ماسک مو بخر ؛ کراتین نکن توی این سن خیلی زوده ؛ ماسک موهای خيلي خوبی توی بازار ؛ مثل لورال ؛ لدورا ؛ مارال ؛ و .... 

براس ماسک مو بخر ؛ کراتین نکن توی این سن خیلی زوده ؛ ماسک موهای خيلي خوبی توی بازار ؛ مثل لورال ؛ لد ...

مرسی🌹

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
بچه ها موهای دختر منم عین سیم ظرفشوییه...خیلی خوش رنگه.. طلاییه اما ایقد زبر و وز و فره ...چی بزنم ب ...

وا کراتیننن؟؟؟

بدتر میشه موهاش

روغن نارگیل اصل بخر بزن به ساقه موهاش 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
وا کراتیننن؟؟؟ بدتر میشه موهاش روغن نارگیل اصل بخر بزن به ساقه موهاش 

باور کن روغن نارگیل اصل،بادام تلخ اصل،ارگان اصل ،زیتون اصل ،هرچی بهش میزنم هیچ فایده نداره...از بس تو هم میپیچن نمیزاره شونشون کنم

باور کن روغن نارگیل اصل،بادام تلخ اصل،ارگان اصل ،زیتون اصل ،هرچی بهش میزنم هیچ فایده نداره...از بس ت ...

گره باز کن فیروز بخر بزن به موهاش بعدم روغن بزن

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..