با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هان مشو نوامید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) .خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار. الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ. 🍀《خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم بخیر کن》خدایا تقدیر فرزندانمان را زیبا بنویس و آنها را سالم ،صالح ،خوش روزی ،خوش قدم و عاقبت بخیر بفرما .مهربان پروردگارم! ما را از جانب عزیزانمان مورد آزمایش قرار نده یا ارحم الراحمین، ظالمان را بر ما مسلط نگردان یا الله یا ربّاه یا سیداه...
عزیزیم میشه راجب شروعش و اتمامشوروزی چندتاش توضیح بدی
اگه دوشنبه اول ماه باشه ۱۴ روزه اس
روز اول یه بار
روز دوم دوبار
همینجور تا روز ۱۴ ام که ۱۴ باره
یه ختم اش هم هست که خودمم الان برداشتم
از شنبه اول هفته شروع میشه تا ۵ هفته
هر شب ۳ بار میخونی
فقط پنج شنبه شب ها ۸ بار
با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳