2777
2789

همسرم دوماه دیگ تولدشه.. میخام رو کیکش بنویسم آهای حروم زاده ها من هنوز زنده ام 😐 

کیکو وردارم بزن در خونشون تامام👏🏻😁

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آخه بستگی ب سلیقه ها و بودجه و مکان داره

ما عقدیم واسه تولدش یه گلبرک از اولین گلی که واسم خریده بود رو با رزین بصورت جاکلیدی درست کردم با مامانش هماهنگ کردیم کیک درست کردم اونجا سورپرایزش کردیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
بیشتر ببینید

منک با سالگرد ازدواجمون یکیه گفتیم بریم بیرون وضعیتم جوری نیست امسال جشن بگیرم باردارم همش کسل و خستم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بیشتر ببینید
🤣🤣🤣🤣وای عالی بود واسه خانواده شوهرمنم قشنگ مصدق میکنه این ماجرا

خخخ خودمم خیلی خوشم اومد 😂😁

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)

اگه شرایط جوره،دو تا بلیط بگیر،برین سفر،حتی دو روزه.

یا ببین کیارو خیلی دوست داره،برای تولدش دعوتشون کن.

یا برین پیک نیک طور،جشن بگیرین.

رزرو کافه یا رستوران(که خب هزینه بالایی داره)

یا خودمونی تو خونه بگیر

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
 پولش مهم نیس میخوام یچیزی باشه ک خوشحالش کنه ساعتو عطرو لباسو اینارو همه براش گرفتم

بنظر من بلیط سینما بگیرین و هماهنگ با آدمای اونجا و ی فیلمبردار خوب هم اوکی کن... ک فقط خودتون 2نفر اونجا باشین و فیلم ببینین... 

ی دفعه وسط فیلم چند تا از کلیپای خیلی خفن و عاشقانه ک از خودت داری وسط فیلم بذارن پخش بشه... 

شوهرت کلی هنگ میکنه... 

بعدش چند نفر از اونجا کیک رو بیارن و ی باکس گل قشنگ و ی کادو کوچیک مثلا انگشتر نگین فیروزه مردونه 

من اینو جایی دیدم خییییییلی خیییییلی رمانتیک و عاشقونه اس اما یکم هزینه بره

من تولد همسرم چون اوین تولدش بود تو خونه خودمون بودیم 

دونفری تولد گرفتم سال های قبل ک نامزد بودیم خونه مادرش تولد گرفتم ی بارم سفره خونه این بار ک خونه خودمون بود دکور دادم خونرو بادکنک آرایی کردم ازین ریسه براقا گرفتم میز گذاشتم و میز خوداکی میوه درس کردم خودمم امادا شدم شام قرمه سبزی و ماهی مخلفات درس کردم و کادو براش ی اور کت ک دور یقش خز داره گرفتم ۱و نیم رنگ نوک مدادی خیلی سوپرایز شد و خیلی خوشش اومد

پارسال با ی پیج تو اینستا هماهنگ شدم از این گروه های سورپرایز کادو رو بهشون دادم آهنگی هم میخواستم بهشون گفتم 

داداشمو بردم باملند اونجا اومدن جلو گفتن امروز تولدتونهههه وآهنگ رو خوندن براش 

کادوش رو با گل رز بهش دادن

🥺دورش بگردم چقدر سورپرایز شد