2777
2789
عنوان

خداخودش میخواست بهم یه پسرخوشکل وسالم بده امامن ناشکری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخه داستانم فرق داره شاهنامه هستش صلاح و‌مصلحتشو نمیدونم از این حرفا هم‌بدم میاد عزیزم صلاح ب ...

الهی بگردم مشکلشون چی بود مگه؟ اگه ناراحت میشی جواب نده. الان دیگه بالاخره یه روش درمانی جواب میده و بچه دار میشن همه. ان شاالله به زودی صاحب نی نی میشی من عاشق بچه های این مدلیم بعد چند سال انتظار 

ببین منم با وجود جلوگیری باردار شدم اصلا هم راضی نبودم خودم بعد خاله شوهرم هی سرم داد زد چرا حامله ش ...

چرا گفتی ناخواسته بود ی کلام میگفتم تصمیم خصوصی بین من و شوهرم ب کسی مربوط نمیشه

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
الهی بگردم مشکلشون چی بود مگه؟ اگه ناراحت میشی جواب نده. الان دیگه بالاخره یه روش درمانی جواب میده و ...

با اینکه فامیل نبودیم ولی  بچع هام ژنتیکی بود مشکلشون

همین دو بچه رو هم بعد سال ها  ها نازایی و  ای وی اف حامله شده بودم البته اولی رو

دومی معجزه بود

عدالت خداروشکر خیلی از خدا شاکیم

خدا نکنه عزیزم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
چرا گفتی ناخواسته بود ی کلام میگفتم تصمیم خصوصی بین من و شوهرم ب کسی مربوط نمیشه

آخه من بچه کوچیک داشتم واقعا وقتی فهمیدم خیلی گریه زاری کردم همه فهمیدن خودم نمیخواستم بعد تصمیم داشتیم سقطش کنیم یعنی شوهرم پا فشاری داشت رو سقط محرم بود یادمه کلی نذر و نیاز کردم شوهرم سر عقل بیاد بالاخره چهار ماهگیم دیگه حرف سقط و نزد و علاقه نشون داد به بچه ولی خانواده اش همچنان انگار بچه من اضافه اس میگن نباید بچه میاوردی 

عزیزم اون تو ۵ هفته واقعا جنسیتش معلوم نمیشه طرف یه چیزی الکی گفته 

ولی کلا کاش سقط نمیکردی گناه داره 

منم دوتا دختر دارم کوچیکه ۳ سالشه میخواستم با برنامه ریزی و رژیم و حتی شده ivf تعیین جنسیت کنم برا سومی خیلی هم با شوهرم مراقب بودیم که ناخواسته حامله نشم ولی خدا خواست و شدم 

واقعا ناراحت بودیم که با برنامه نشده ولی نگهش داشتم خداهم به دلم نظر کرد پسر شد الانم ۶ ماهمه ولی هنوزم موندیم که من چجوری حامله شدم با اون همه جلوگیری

عزیزم اون تو ۵ هفته واقعا جنسیتش معلوم نمیشه طرف یه چیزی الکی گفته  ولی کلا کاش سقط نمیکردی گن ...

وایی خداچقدردوستت داشته برامنم دعاکن خدامنوببخشه اسم پسرت بزارمحمد💖💖

عزیزم اون تو ۵ هفته واقعا جنسیتش معلوم نمیشه طرف یه چیزی الکی گفته  ولی کلا کاش سقط نمیکردی گن ...

منم باقرص باردارشدم کاش منم نگه اش میداشتم خیلی پشیمونم ولی خیلی هم ترسیدم دوباره دختربشه 😔😔

عزیزم نمیگم‌چون شناخته میشم کلان شهره امکانات زیاد ولی خدا برای نمیخواد‌ اروپا هم برم همینه

ن بخاطر اون نپرسیدم تو یکی از شهر های اردبیل یه ننه هست ماما قدیمی شکمو میگشه بچه میمونه دستش مجعزه هست بخاطر اون گفتم نزدیک باشی بری پیشش خیلی سقط داشتن یا نازا بودن پیشش بچه دار شدن 

ن بخاطر اون نپرسیدم تو یکی از شهر های اردبیل یه ننه هست ماما قدیمی شکمو میگشه بچه میمونه دستش مجعزه ...

اره اردبیل نزدیکم

ولی کلا دیگه هیچ امیدی ندارم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
منم باقرص باردارشدم کاش منم نگه اش میداشتم خیلی پشیمونم ولی خیلی هم ترسیدم دوباره دختربشه 😔😔

میفهمم که چی میگی 

حالا کاریه که شده الان مراقب باش اصلا باردار نشی اگر هم شدی توروخدا سقطش نکن حتی اگه دختر باشه 

خدا اون بچه رو به تو داده حتما صلاح بوده وگرنه طرف ده بیست سال هرجور دوا درمونی میکنه خدا بهش نمیده 

یکی هم مثله ما هرجور جلوگیری میکنه بازم زرت و زرت حامله میشه🤣

حتما خیری توشه