2777
2789

شوهرم هر جا میره و هر کاری میکنه مخصوصا با دوستاش به من هیچی نمیگه.البته کار خاصی هپ نمیکنه اما من میپرسم هیچی نمیگه . چند دفعه هم به زبون خوش بهش گفتم .من که همهی دوستاتو میشناسم و میدونم کجا میرین و چیکار میکنین اما دوست دارم بیرون که میری مثلا بگی دارم میرم پیش وحید  دو سه ساعت دیگه میام .اما جوابش اینه که من کلا کم حرفمم  .حالا من برعکس از همه چی باهاش حرف میزن الان از خودم لجم گرفته اصلا دوس ندارم باهاش حرف بزنم .همیشه هم از دستش عصبی هستم واقعا میخوام یه مدت ازش دور باشم اما شرایطشو ندارم 

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   

تو مجبور نیستی خودتو تغییر بدی چون اون اینشکلیه تو پرحرف باش اون کم حرف خب مشکلش چیه

بچها نخندینا🖤💔بیشترین مردمی که این روزها رنج میبرند مردمی هستند که درست تربیت شدند🙃
تو مجبور نیستی خودتو تغییر بدی چون اون اینشکلیه تو پرحرف باش اون کم حرف خب مشکلش چیه

اخه حس بدی دارم احساس میکنم خنگم اون من از کوچکترین وقایع روزم بهش میگم اما اوو خیلی از مسائل که به منم ربط داره رو نمیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه حس بدی دارم احساس میکنم خنگم اون من از کوچکترین وقایع روزم بهش میگم اما اوو خیلی از مسائل که به ...

کلا پسرا و مردا بیشترشون همینشکلین

بچها نخندینا🖤💔بیشترین مردمی که این روزها رنج میبرند مردمی هستند که درست تربیت شدند🙃

ای چی بگم من از آخرین بازمانده هایی نسلی هستم که قبل از شوهرشون تنها مردی که میشناختن پدرشون بود🙄

ای چی بگم من از آخرین بازمانده هایی نسلی هستم که قبل از شوهرشون تنها مردی که میشناختن پدرشون بود🙄

نه نسلت منقرض نشده منم هستم نگران نباش.😂😂😂

ببین یک کار کن ببین عمدی هست یا واقعا کم حرفه اگر عمدی هست سعی کن متوجهش کنی کارش اشتباهه اگر هم مدلشه سعی کن با یک سری چیزاش کنار بیای چیزایی هم که مهمه باید بهت بگه کم کم بهش بفهمون.

کلا حرص نخور زیاد درست میشه.💓

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
نه نسلت منقرض نشده منم هستم نگران نباش.😂😂😂 ببین یک کار کن ببین عمدی هست یا واقعا کم حرفه اگر عمد ...

خوبه دل گرم شدم 🤣🤣🤣

خوبه دل گرم شدم 🤣🤣🤣

اتفاقا باعث‌ افتخاره عزیزم.

باید با کتاب و مطالعه شناخت کلی رو از مردا بالا ببری وگرنه بخوای تک تک بشناسی به درد هم نمیخوره هر کس یک مدلی هست.😂

کلا خیلی عصبی شدم کم حرف میزنه و کم حرف گوش میده منم میخوام مثل خودش شم.حداقل دلم آروم شه😔

الهی.

کاری که گفتم رو بکن اول اینو بفهم بعد لج کن😂🤦🏻‍♀️

شاید اصلا شخصیتش کم حرف و درونگرا باشه