2777
2789
دعای روز اول ماه مبارک رمضان اللهم اجعل صیامی فیه صیام الصائمین و قیامی فیه قیام القائمین و نبهنی فیه عن نومة الغافلین و هب لی جرمی فیه یا اله العالمین واعف عنی یا عافیا عن المجرمین ……………………………………….. معبودا در این روز, روزه مرا هم چون روزه داری روزه داران واقعی قرار ده , و تلاشم در برخاستن برای امر تو را تلاشی حقیقی بخواه خدای من مرا از خواب گران و غفلت غافلان بیدار نما جرم وگناهم,به من ببخش ازمن در گذر,ای خطا پوش مجرمان
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
چهارم تیر تولد دخترمه دلم میخواست با تابلو فرش عکس خودش، غافلگیرش کنم ولی امیدی ندارم تا اون موقع به دستم برسه
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخداپیگیری کنید منم میخواستم مهمونی بگیرم بزنم تابلوفرش توخونمون شیک بشه پیگیری کنید زودتراماده بشه براعید فطربرسه دستمون
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ ارْزُقنی فیهِ رحْمَةَ الأیتامِ وإطْعامِ الطّعامِ وإفْشاءِ السّلامِ وصُحْبَةِ الکِرامِ بِطَوْلِکَ یا ملجأ الآمِلین. خدایا روزیم کن در آن ترحم بر یتیمان و طعام نمودن بر مردمان و افشاء سلام و مصاحبت کریمان به فضل خودت اى پناه آرزومندان
جایزمون چی شد پیگیری کنید خبربدید الان درچه وضعیتی هست؟؟؟
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
سلام دوستان ما پیگیر جوایز هستیم حتما. به ما گفتن چون تازه شروع کردن برای بافت یه مقدار طول میکشه
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
در حسرت دیدار جوایز آواره ترینم .. هرچند فاصله ای نیست تا مقصد یک سااااال بعدددددد
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
سلام نی نی یار خانم تهرانی چراپیگیری نمیکنید چقد طول میکشه بافت یه تابلو مگه؟؟؟؟؟؟؟ چقدزحمت کشیدیم اینم جوابمون
2810